Diskuze

Jsme tým všichni zajebali, jen ten rozhodčí co fouknul tu pentli ten asi dobře nespí bo Ví, že ho máme rádi

tak nahnal bych ty body ktere jsem vsem podelal

Ty jsi byl vždycky zabiják

klidne me na ten pratelak puste samotneho a garantuju vam na druhz den tri body...kontumacne

jak uděláme 18 bodů tak se nemusíme dívat na nikoho ještě hrajou mezi sebou

též si myslím, že se to nedá okoukat ten náš styl, spíš bychom aspoň kvalitně potrénovali, ale jak chcete no

kazdopadne tabulka nevypada dobre..a jsou to presne ty 3 body s Vykvetem

no ja osobne bych s nima zahral az po zapase...souhlasim s lukasem...

Czest! Jo dik,uz jsem se lekl ze mě nechcete

Švajdič máš to tam

ja sem proti nepripada mi to moc rozumne hrat s nima den pred ligou jednak se muzem zranit nebo unavit a taky muzou okoukat nasi hru a pripravit se na nas je to jen muj nazor ale jsem proti

Já jsem pro.

teda sobotou

Jinak Fc Dubina chcce snáma hrát příští pátek přátelák mám to domluvit já myslím, že by to bylo good před nedělí!!

Musíme vše vyhrát 18bodů povinost, žádnéí výmluvy. Jasně jsme si řekli, že chcem postoupit máme to ve svých nohách takže hlavně bojovat.

Tabulka nevypadá moc dobře, tak nízko jsme ještě nebyli.

přesné výsledky nevím

tak hoši výsledky sokol přívoz porazil as dubinu a remizoval se šachťorem, a šachťor porazil as dubinu

(neregistrovaný) Nahod nejake informace o sobe vek, jmeno, kolik let jsi hral fotbal/futsal?
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2
Jsem pro, stejne nas neodkoukaji vsak tam bdu hrat dejme tomu ja - coz je pro ne velke prekvapeni :D