Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Martin (FC Nobe Dubina) (neregistrovaný) | 25.01.2010 11:48
nepřipadá vám podivný vzestup týmu BUFU? nás dost faulovali,ale jelikož byli aktivnější tak spravedlivě vyhráli, to je zvláštní, vzhledem k jejich dosavadních výsledcích no ne?
Osobní profil Martin (FC Nobe Dubina) (neregistrovaný) | 25.01.2010 11:42
ježiši kaspre, ukončeme to. to slovo odchodili jsem myslel tak, že jsme neměli síly na pořádný futsal, a né že jsme vás porazili v chůzi nebo jaxis to vyložil. už jsem vás viděl před tím a kdybych si myslel že neumíte hrát, nedomlouval bych přátelák.

for 7elnino7: ok danke

for gaizka mendieta: souhlas. my máme objednanou halu na 14.2. od 19 hodin v hale Dubina. Nicméně ten den dopoledne máme poslední kolo ligy, tak se musím zeptat týmu, jestli do toho půjdou. Zjisti prosím jestli může váš tým ok?
Osobní profil 7Elnino7 | 25.01.2010 8:44
for Martin Dubina: výsledky máš v zápasech jak jsme hrály
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 21:52
tak tak
Osobní profil Majklos. (neregistrovaný) | 24.01.2010 21:30
Ale pozor na trestne body
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 21:09
Souhlasím pecka.
Osobní profil sudi | 24.01.2010 21:06
Na to abychom dostali naprdel nemusíme jezdit až do Karviné. Musíme se do toho pustit hned, určit kdo je za co zodpovědný,kdo má co na starost,jaké je jeho místo v mužstvu, a tak dále.Musíme začít fungovat jako klub. Do konce příštího týdne připravím návrhy a podle těch, pokud si je schválíme,pojedeme. Máme k dispozici ve firmě místnost tak jí můžeme začít využívat jako " klubovnu". Tam si můžeme domlouvat technické záležitosti a podobně. To je můj první návrh. Je to lepší než běhat po firmě a domlouvat se jednotlivě u stolu mezi prací. Pokud tedy bude zájem
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 20:38
Ano přesně tak poslední turnaj 9bodů, hlavně to odehrát ze vztyčenou hlavou nechat tam vše, máme měsíc na to se dát do kupy. Chce to jen dřít!! zkvalitnit přístup na tréninkách. Takticky trochu vyspět hodit nějaké ty signály. a Bude dobře, každý musí bojovat za druhého!!
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 20:35
Technické chyby jsem měl to já Vím, ale co mám dělat když mý spoluhráči neví, že jim nahraju a okamžitě musí poslat balón za půlku abych se mohl zapojit?? Prostě o je to co se musíme domluvit na tom tréninku. Trošku se otom pobavit. Ano nejlepší varianta je 1x týdně trénink a 1x týdně zápas. A Jiřík divil by jsi se jak bysme dostali v Karviné naprdel.
A přesně tak tohle je jen diskuze, já nesnáším prohry a ta včera mě celkem dojebala. Prostě jsem strašně zklamaný. Ale je to jenom naše chyba, že to tak je. A osobního vtom nic není :-) chcu jen vyhrávat....
Osobní profil casper33 | 24.01.2010 20:33
no a jinak tady pro nas souhlasim s Martinem ze potrebujeme pripravne zapasy ma to totiz uplne jiny naboj nez to co provadime na "treninku" tam nechceme nikomu ublizit nerikam ze v tom pratelaku jo, ale prece jen tam hrajeme vic do tela, ale potrebujeme i trenovat hlavne standartni situace primakz neprimaky rohy presilovky hrani bez brankaru atd.jestli si pak na konci pul hodiny zahrajem tak v pohode ale se vsim co k tomu patri nekdo spazne rozehraje aut tak dostane trest 20 kluku nebo tak neco to zalezi na domluve...a lidi hlavne potrebujeme fyzicku tu Dubinu jsme meli ubehat bylo videt ze toho maji dost meli jsme na ty brigose...normalne musime pracovat od zakladu jezdit po prdeli kdyz budeme odchazet ze hriste at uz bude vysledek jakykoliv tak vedet ze jsme tam nechali vsechno celou dusi i srdce, udelali vsechno proto aby jsme uspeli pak nebude duvod se hadat a cokoliv komukoliv vycitat, kazdy udela chybu to ano, ale jsme tym tak se tak zacneme chovat i v lize kazdy mame v muzstvu svoje ukoly u me je treba jasne ze nikdy nebudu nejlepsi strelec to vsichni vime a ja to zradosti prenecham jinym a odedru za ne tu cernou praci, ale musime hrat jako tym, vsichni vite ze kdyz chceme tak to umime a hrajeme vyrovnane i ruzovyma tlapickama takze uz zadne vymluvy jde se makat mame na to mesic ja chci abz jsme potom kole odchazeli z hlavu na hore fyzickz uplne mrtvi s 9 body...takze dame si postupny cil neco co jsme jeste nedokazali udelame 9 bodu ikdyby nas museli vycerpanim dat na kapacky postup ten nechame jinym my chceme 9 bodu doufam ze je vam to jasne...9 BODU ktere vzdreme jako tym a co bude pak se uvidi dame si dalsi cil...jen uz zadne porazenecke kecy
Osobní profil sudi | 24.01.2010 20:23
Já tedy nechápu jaký sport to v Karviné hrajete?! Jestli hrajete tolik přáteláků, které Ti něco dají, tak nechápu jak můžeš za 1 minutu pobytu na hrací ploše v roli brankáře udělat 4 technické hrubky?! Ale jinak s tebou plně souhlasím. Vyhážeme ty pro které je futsal spíše utrpení než zábava, na trénink budou chodit jen ti co budou v klubu,a vůbec se nebráním myšlence mít v týdnu jeden přátelák a jeden trénink. Já budu jen pro. Jinak to není nic osobního, nám oběma jde o stejný cíl, je to jen diskuse o tom jak se zlepšit, já taky nerad prohrávám!!!!
Osobní profil Carboo | 24.01.2010 20:21
tu je dneska, ale sranda
Jinak můj názor je určitě ty přátelaky domlouvat 1x za dva týdny. Nejlépe týdně 1x přátelak (nějaky zápas na urovni) a 1x trenink na nacvičení něčeho.
Osobní profil casper33 | 24.01.2010 19:54
ja ti dam odchodili nechapu jak muzete byt druzi v tabulce byt v nejsilnejsi sestave a kdyby Martin s Michalem nemuseli do Karvine tak by jsme vas krute ztrestali nesnasim takove namyslencke kecy skoda ze jsem jsem zranil jinak bych si vas vychutnal hlavne toho vlasateho co tam zarycel kdyz se ho dotkl balon...vadite mi uz od lonska kdy jste neprisli na domluveny pratelak proto bych s vama ani nic nedomlouval
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 19:27
Jediné co nás musí teď zajímat je 9bodů v posledním zápase, nezačal jsem hrát sálovku proto, abych byl v poslední lize někde 10tý. Můj nápad na každý týden dommluvit tým proti nám. vykašlat se na ty co nechodí, prostě šance byla půl roku nikdo nepřišel ani ze 20%. Zkusit, aby Radek domluvil tu druhou halu a trénoval dvakrát týdně nemusí pokaždé chodit všichni, Vím že má každý i svoje věci, ale je nás 10-14 co chodí nějak normálně a když se domluví soupeř tak nás stačí 9 což myslím, že by pokaždé tolik lidí došlo. Musíme pozvednout kvlaitu tréninku, když to zlepšíme začnem vyhrávat i v lize.
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 18:57
Auty kazí i ostatní týmy, na ty si musíme dávat pozor a na tréninkách si to hlídat, musíme si zažít hru a hlavně makat i na tréninku, jak budem hrát proti sobě tak se nezlepšíme. Akorát se nám z Dubiny budou smát, že poslední zápas odchodili což je kravina.
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 18:54
Já myslím, že takový přátelák má větší přínos než náš nulový trénink. Vždyť ten trénink nemá žádnou kvalitu, klidně se zeptejte Michal Jochyma v Karviné každý týden hrajem v pondělky dva přípravné zápasy, a tam se jede nadoraz i Daliborova sálovka má větší kvalitu ptž Ti kluci taky hrají nadoraz. Prostě páteční trénink mi nic nedá pokud proti mě nebude hrát soupeř, který chce vyhrát, chce hrát do těla. V Pátek se jasně řeklo, že se nacvičí přesilovky, přímáky. Ale jak to chceme cvičit když tam jsou hráči co snáma nehrají. Já myslím, že Voda a Ovcsa nejsou zvědavý na naše cvičení střelby a přímáků. Proto tam neměly být. A přátelák v 7lidech to jenom my jsme rozežraní hrát každý turnaj v 10-12lidech. Ty turnaje Ti kluci odehravájí v 6-8 lidech a makají. Náš trénink je neefektivní můj názor.
Osobní profil sudi | 24.01.2010 18:40
Na co chceš hrát přátelák?? Běhat po hřišti sem tam, tak to můžeš venku.Neumíme rozehrát aut, nevíme co s PVK, zmastíme NVK z šestky kdy to je z 95% branka. Na hřišti nikdo neví co ma dělat.Až se naučíme alespoň primitivní základy futsalu tak můžeme s někým hrát.Proč chceš hrát přátelák se 7-dmi hráči? Coto má za přínos? Musíme zlepšit přípravu a pak hrát přáteláky.
Osobní profil Martin (FC Nobe Dubina) (neregistrovaný) | 24.01.2010 17:54
zdarec napište prosím body a skóre vašich zápasů ať můžu aktualizovat tabulku. dík za zápas, nás bylo hrozně málo, skoro jsme to odchodili.
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 9:45
Čest jak stím přátelákem já jsem pro, pokud seženem halu. A právě kvůli toho, jak jsme včera dopadli tak nám nic jiného než přáteláky a pořádný futsal nepomůžou. Takže odehrál bych ho ikdyby od nás mělo dojít jen 7-8lidí. lepší než hrát mezi sebou
Osobní profil 7Elnino7 | 24.01.2010 8:48
statistiky aktualizovány

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery