Diskuze

Tak Bronz je tam

Už se na to chystám

Tak za půl hoďky bude na ČT 4 utkání o 3.místo
ČR - Azerbájdžán.

ČR - Španělsko 20:00 ČT 4!!!

Sudi to my si z nich delame srandu

Co to tady zase řešíte? Žádná tolerance neexistuje, prostě podváděli a postavili hráče načerno a přitom to ani nepotřebovali. A udělali to tak hloupě, že jim na to rozhodčí hned přišli. 26.6. je turnaj v Jakubčovicích, tak mi dejte vědět zda je zájem se zůčastnit.

meli sme je nechat s nim hrat a pak je nahlasit co je mi po nejake toleranci kazdy hraje ze jeden klub a ne ze se zrani povolaji si z jineho klubu to by sme mohli delat taky a byt uplne nekde jinde nez sme meli sme ho nechat hrat a vyhrat kontumacne aspon by to za neco stalo

Přesně tak, tolerance je tolerance. Nechápu, že nám vadilo, že jim bude chytat hráč z vyšší soutěže. Vždyť je to přece v pořadku

tak jak jsem to rikal..kdyz tak se to melo udelat primo..ale spravedlive jsme jim dali sanci..a co tam kdo pise za cipoviny to uz resit nemusime..taky kdyz nam chybi nejlepsi hraci nepovolavame jine nejlepsi hrace co budou hrat za nas...ale tak nema cenu to resit s nekym takovym.za vola muze byt uplne nekdo jiny...ja tu obvyklou soupiskovou toleranci znam i z velkeho fotbalu a je to vsude..se divis ze hrajes posledni soutez a najednou te prehrava borec o 5 soutezi vys..ale to bude asi ta tolerance

Můj názor na to je, když už se něco dělá, tak ať se to dělá pořádně. Když už máme být za blbce a bonznout na někoho, že nemá hráče na soupisce tak snad to příště uděláme za 3 body, teď jsme akorát za voly a mám ztoho nula bodů

ze stránek New Design:
zraneni (Dalibor, 19. 01. 2010 17:59)
Opravdu je mi lito ze se zranil golman ale kdyz uz neco takoveho pisu tak si sahnu do svedomi a bud o golmanovi nic nepisu nebo napisu pravdu !
Svědomí (Jednatel Fk New Design, 23. 01. 2010 22:19)
Myslím, že do svědomí by si měl spíš sáhnout někdo jiný.Pravda je,že jsme měli golmana zraněného a tak jsme museli povolat náhradu.O tom,že většina mužstev v nejnižší soutěži na soupisce nemá dva golmany se snad zmiňovat nemusím.A tak je mezi týmama obvyklá soupisková tolerance.Bohužel se najdou i bonzácké celky, které pro mrzkou vidinu zisku bodů udělají cokoliv. ps: a stejně vám to nepomohlo

Zitra beru volno.... Arsenal JEDEM

Zítra jdu za dlužníkama

jake nesportovni chovani co to ma spolecneho se sportem

chuji!! tohle beru jako hrube nesportovni chovani takze si pripiste kazdy po kilo

tos rekl ty ja jsem nikoho nejmenoval

To, že jsem jeho Táta tu nepiš

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
Jo, jsme 3.v Evropě!!!!!!