Diskuze
maco2121 | 06.04.2010 14:17
pis tam flasku. Klimous narozky 6.4.
pis tam flasku. Klimous narozky 6.4.
gaizka mendieta | 01.04.2010 6:51
kura ale vis ze jak mas dve absence na sobotnim treninku tak jsi vylouceny z muzstva
kura ale vis ze jak mas dve absence na sobotnim treninku tak jsi vylouceny z muzstva
pod(f)uck | 31.03.2010 20:51
Uz mi asi trklo co je mysleno tim "sobotnim treninkem" Ja uz predem nemuzu!!!
Uz mi asi trklo co je mysleno tim "sobotnim treninkem" Ja uz predem nemuzu!!!
pod(f)uck | 31.03.2010 17:16
Zajimalo by me kdo pro tu moznost hlasoval!? To musi byt ale cyp... A co to bude za sobotni akce? Kurvy? Chlast a chlebicky?
Zajimalo by me kdo pro tu moznost hlasoval!? To musi byt ale cyp... A co to bude za sobotni akce? Kurvy? Chlast a chlebicky?
gaizka mendieta | 31.03.2010 10:41
pocitam ze ten co hlasoval ze je alkoholik a misto futsalu chodi chlastat tam bude uz od 6 rana
pocitam ze ten co hlasoval ze je alkoholik a misto futsalu chodi chlastat tam bude uz od 6 rana
gaizka mendieta | 31.03.2010 10:40
no a jooo..kdo bude mit malo po treninku tak v Sobotu je dalsi trenink ! konani : Bartovice, napln : ziskavani fyzicke kondice, za dobre odvedenou praci : jidlo a chlast zdarma zatim jsou nahlaseni Mackal a Klimos tak se nestydte
no a jooo..kdo bude mit malo po treninku tak v Sobotu je dalsi trenink ! konani : Bartovice, napln : ziskavani fyzicke kondice, za dobre odvedenou praci : jidlo a chlast zdarma zatim jsou nahlaseni Mackal a Klimos tak se nestydte
gaizka mendieta | 31.03.2010 10:38
zatim to vypada ze na patek bude po delsi dobe kvalitni ucast !!! takze muzeme konecne neco potrenovat a Jirik predvest svoje trenerske schopnosti
zatim to vypada ze na patek bude po delsi dobe kvalitni ucast !!! takze muzeme konecne neco potrenovat a Jirik predvest svoje trenerske schopnosti
gaizka mendieta | 31.03.2010 10:37
kura ale prazacek by chtel prijit no to budeme pocteni, ale forma uz pry neni co byvala tak si radsi vem neco na lavicku at se zabavis
kura ale prazacek by chtel prijit no to budeme pocteni, ale forma uz pry neni co byvala tak si radsi vem neco na lavicku at se zabavis
Majklos. (neregistrovaný) | 30.03.2010 21:19
Hoj ASUSACI v patek prijdu na trenink tak ne ze nekdo neprijde !!!!
Hoj ASUSACI v patek prijdu na trenink tak ne ze nekdo neprijde !!!!
casper33 | 30.03.2010 16:28
sice nemuzu rozhodnout,ale chodim
sice nemuzu rozhodnout,ale chodim
pod(f)uck | 28.03.2010 16:00
Ale ja zas nevidim,ze by byl hlas u "Jsem zena a nemuzu se rozhodnout jestli ano ci ne" Co Michal?
Ale ja zas nevidim,ze by byl hlas u "Jsem zena a nemuzu se rozhodnout jestli ano ci ne" Co Michal?
casper33 | 28.03.2010 15:38
vidim ze Svajdic uz hlasoval: "Jsem alkoholik a misto futsalu chodim chlastat"
vidim ze Svajdic uz hlasoval: "Jsem alkoholik a misto futsalu chodim chlastat"
Carboo | 24.03.2010 9:08
Ja ten turnaj znam pamatuju si, ze tam jezdili lidi ode me z velkeho fotbalu a stanovali tam snad tyden udelali si takovou alkoholovou dovolenou
Ja ten turnaj znam pamatuju si, ze tam jezdili lidi ode me z velkeho fotbalu a stanovali tam snad tyden udelali si takovou alkoholovou dovolenou
casper33 | 23.03.2010 22:16
Jiriku znas ten turnaj v Jaromeri nebo kde to vlastne je? Na muj v kus trochu z ruky a moc tymu
Jiriku znas ten turnaj v Jaromeri nebo kde to vlastne je? Na muj v kus trochu z ruky a moc tymu
7Elnino7 | 19.03.2010 12:15
Budu chodit jen si dám ještě týden pohov stím kolenem, čeká mě jarní sezóna s Kožuchem na trávě....a Turnaje v dubnu..
Budu chodit jen si dám ještě týden pohov stím kolenem, čeká mě jarní sezóna s Kožuchem na trávě....a Turnaje v dubnu..
Martin Michálek (neregistrovaný) | 19.03.2010 1:33
Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat spolu s organizačním výborem a sponzory
na 2. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2010.
Turnaj je kapacitně omezen na 90 týmů.
Termín: 3. – 4. července 2010
Místo konání turnaje: Jaroměř (8 travnatých hřišť + 1 hřiště s umělým povrchem)
Startovné: do 18. dubna 2010 - 950 Kč, od 19. dubna 2010 - 1050 Kč
Pro vítěze turnaje je připrvena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.
V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.
Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj přípravek ročníku 2000 a mladší!
Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Pokud máte zájem napište na info@babyloncup.cz
Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat spolu s organizačním výborem a sponzory
na 2. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2010.
Turnaj je kapacitně omezen na 90 týmů.
Termín: 3. – 4. července 2010
Místo konání turnaje: Jaroměř (8 travnatých hřišť + 1 hřiště s umělým povrchem)
Startovné: do 18. dubna 2010 - 950 Kč, od 19. dubna 2010 - 1050 Kč
Pro vítěze turnaje je připrvena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.
V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.
Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj přípravek ročníku 2000 a mladší!
Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Pokud máte zájem napište na info@babyloncup.cz
Carboo | 18.03.2010 13:15
"Jebat futsal me nebavi"
"Jebat futsal me nebavi"
gaizka mendieta | 18.03.2010 11:11
!!! STREDA !!! chlapi je treba rict jestli nekdo bude chodit v tu stredu. planovali jsme to jako druhy trenink a krom Radka, Karbose, Peny, obcas me a Klimose, Svajdice tak nikdo jeste nebyl !!! kdyz se rikalo ze budeme mit dva treninky tak vsichni byli pro. Navic tech lidi od Radka tam chodi cca 2 takze by to bylo skoro jen pro "nas" a je to zadarmo !! misto toho musim kazde utery obvolat moje kamose kteri tam chodi. takze bud rekneme ze tam budem chodit nebo jim tam domluvim ty moje kamose pravidelne a nemusim kazde utery utratit 50kc za telefonaty pro " druhe "
nemusi mit kazdy 100% ucast ale chce to chodit. davam tu anketu kdo bude chodit a kdo ne !!! takze porozmyslejte
!!! STREDA !!! chlapi je treba rict jestli nekdo bude chodit v tu stredu. planovali jsme to jako druhy trenink a krom Radka, Karbose, Peny, obcas me a Klimose, Svajdice tak nikdo jeste nebyl !!! kdyz se rikalo ze budeme mit dva treninky tak vsichni byli pro. Navic tech lidi od Radka tam chodi cca 2 takze by to bylo skoro jen pro "nas" a je to zadarmo !! misto toho musim kazde utery obvolat moje kamose kteri tam chodi. takze bud rekneme ze tam budem chodit nebo jim tam domluvim ty moje kamose pravidelne a nemusim kazde utery utratit 50kc za telefonaty pro " druhe "
nemusi mit kazdy 100% ucast ale chce to chodit. davam tu anketu kdo bude chodit a kdo ne !!! takze porozmyslejte
7Elnino7 | 15.03.2010 19:56
turnaj zatím není aktualizovan jelikož ještě na internet pořadatel nehodil výsledky
turnaj zatím není aktualizovan jelikož ještě na internet pořadatel nehodil výsledky
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 3
APROPO VSE NEJ