Diskuze

pis tam flasku. Klimous narozky 6.4.

kura ale vis ze jak mas dve absence na sobotnim treninku tak jsi vylouceny z muzstva

Uz mi asi trklo co je mysleno tim "sobotnim treninkem"

Zajimalo by me kdo pro tu moznost hlasoval!?

pocitam ze ten co hlasoval ze je alkoholik a misto futsalu chodi chlastat tam bude uz od 6 rana

no a jooo..kdo bude mit malo po treninku tak v Sobotu je dalsi trenink ! konani : Bartovice, napln : ziskavani fyzicke kondice, za dobre odvedenou praci : jidlo a chlast zdarma

zatim to vypada ze na patek bude po delsi dobe kvalitni ucast !!! takze muzeme konecne neco potrenovat a Jirik predvest svoje trenerske schopnosti

kura ale prazacek by chtel prijit

Hoj ASUSACI v patek prijdu na trenink tak ne ze nekdo neprijde !!!!

sice nemuzu rozhodnout,ale chodim

Ale ja zas nevidim,ze by byl hlas u "Jsem zena a nemuzu se rozhodnout jestli ano ci ne" Co Michal?

vidim ze Svajdic uz hlasoval: "Jsem alkoholik a misto futsalu chodim chlastat"

Ja ten turnaj znam pamatuju si, ze tam jezdili lidi ode me z velkeho fotbalu a stanovali tam snad tyden udelali si takovou alkoholovou dovolenou

Jiriku znas ten turnaj v Jaromeri nebo kde to vlastne je? Na muj v kus trochu z ruky a moc tymu

Budu chodit jen si dám ještě týden pohov stím kolenem, čeká mě jarní sezóna s Kožuchem na trávě....a Turnaje v dubnu..

Dobrý den, chtěl bych Vás pozvat spolu s organizačním výborem a sponzory
na 2. ročník mezinárodního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2010.
Turnaj je kapacitně omezen na 90 týmů.
Termín: 3. – 4. července 2010
Místo konání turnaje: Jaroměř (8 travnatých hřišť + 1 hřiště s umělým povrchem)
Startovné: do 18. dubna 2010 - 950 Kč, od 19. dubna 2010 - 1050 Kč
Pro vítěze turnaje je připrvena odměna 7500 Kč v hotovosti, pohár, medaile a věcné ceny.
V areálu bude k dispozici vodní fotbálek, občerstvení po celou dobu turnaje i večerní zábava.
Zároveň s turnajem bude probíhat i turnaj přípravek ročníku 2000 a mladší!
Více informací najdete na http://www.babyloncup.cz
Pokud máte zájem napište na info@babyloncup.cz

"Jebat futsal me nebavi"

!!! STREDA !!! chlapi je treba rict jestli nekdo bude chodit v tu stredu. planovali jsme to jako druhy trenink a krom Radka, Karbose, Peny, obcas me a Klimose, Svajdice tak nikdo jeste nebyl !!! kdyz se rikalo ze budeme mit dva treninky tak vsichni byli pro. Navic tech lidi od Radka tam chodi cca 2 takze by to bylo skoro jen pro "nas" a je to zadarmo !! misto toho musim kazde utery obvolat moje kamose kteri tam chodi. takze bud rekneme ze tam budem chodit nebo jim tam domluvim ty moje kamose pravidelne a nemusim kazde utery utratit 50kc za telefonaty pro " druhe "
nemusi mit kazdy 100% ucast ale chce to chodit. davam tu anketu kdo bude chodit a kdo ne !!! takze porozmyslejte

turnaj zatím není aktualizovan jelikož ještě na internet pořadatel nehodil výsledky
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
APROPO VSE NEJ