Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil 7Elnino7 | 17.04.2010 20:49
Jdu si dát též pivko sice lahvoň, ale na spaní dobré...jinak zítra vemte černé dresy, ať vypadáme jak padlý sníh kolem cesty u Vítkovic....
Osobní profil casper33 | 17.04.2010 19:57
kura Svajdoch to nerikej ani ve srande mas jeste vroubek z minula
Osobní profil pod(f)uck | 17.04.2010 19:34
Dobre nooo Citlivko
Osobní profil 7Elnino7 | 17.04.2010 18:38
Zítra beru alkohol tester, takže švajdič jak budeš mít v 11:10 víc jak 2promile tak nehraješ
Osobní profil pod(f)uck | 17.04.2010 18:07
A dneska vsichni povinne na pivo!!! A nejlip do toho mlasknete nejakeho frtana at to zitra stoji za to! Komu nebude blbe,NEHRAJE!!!
Osobní profil casper33 | 17.04.2010 16:41
jo lidi bracha zitra nic vyskakuje mu koleno tak na to myslete a je tam ta zena Kozuch
Osobní profil 7Elnino7 | 16.04.2010 22:43
o Dimaku Víme, jinak v neděli je sraz 10:30.. formu sebou hlavně Ti co chodí pravidelně na tréninky
Osobní profil casper33 | 16.04.2010 22:41
jo lidi dneska jsem se dozvedel ze je i nejaka predsezoni liga jako rychly mic jmenuje se to DIMAKO tak treba na to myslet a pak se tam prihlasit...plus jsem zjitil ze rychly mic zalozil muj stryk divne
Osobní profil pod(f)uck | 16.04.2010 22:19
Ja se omlouvam za dnesek,ale jsem nachlazeny a pak me docela dost nasrali v robote,takze jsem nemel naladu na nejake pobihani za balonem atd.. Tak sry vsem a nedeli zdar
Osobní profil 7Elnino7 | 16.04.2010 12:00
tak dneska hoši moc nepotrenujem bude nas 8. Dalibor zbytek doplni aby nas bylo dost. Všechny postihla viroza. Důležité ať jsou všichni v neděli Ok.
Osobní profil Trulli | 13.04.2010 15:54
souhlasim s majklem lidi co nechodi muzou byt sebelepsi ale nikdy se neshrajou s tymem a na to aby nechodili na treninky nebo prisli jednou za mesic jsou pro nas zbytecni mame dost kvalitnich hracu a kdyz se dokazeme poradne sehrat a zacit konecne hrat tymove a ne to jen kazdy tahat sam na sebe tak budeme hodne silni ale tohle musi vsichni pochopit zacit se tak chovat hrat konecne pro tym je prece jedno kdo ty goly bude davat hlavne kdyz budem vitezit
Osobní profil Majklos (neregistrovaný) | 12.04.2010 23:15
Jo a s tema co nechodí vyhodit !!!! Pokud někdo není schopny přijít alespoň 1. měsíčně na trénink ,, i to je málo " není co řešit ať hraji ti co chodi ale nejsou tak dobří ale snaha je ! Já pracuju v Praze a pokaždé co mám volný pátek jsem na tréninku. Akorát minuly mesic to neslo bohužel byl jsem doma jen na víkendy škola !!!
Osobní profil Majklos. (neregistrovaný) | 12.04.2010 23:08
No jen trenujte chlapci vypadá to pekne Taky bych si před turnajem zašel zachytat bohužel mám noční Pekny WEB !!! A Gregori je nám to všem líto

Tak v Nedeli budu se těšit !
Osobní profil 7Elnino7 | 12.04.2010 17:20
Jinak k docházce bavil jsem se dneska s Daliborem a udělal jsem tabulku kde je napsané kolikrát kdo byl na tréninku(středy jsem nepočítal) z tabulky jde vidět kostra týmu... Vzali jsme dva nové taky nechodí a serou na to!!! Prostě nové hráče co nebudou chodit trénovat nepotřebujeme!!!(MŮJ NÁZOR) to je lepší dát šanci, hráčům co chodí na tréninky a rapidně se zlepšují ať je to Vaňous nebo Lukáš Žvatora. Taky doufám, že už jsme pochopili, že musíme hrát TÝMOVĚ!!
Osobní profil 7Elnino7 | 12.04.2010 17:16
Prostě chce to udělat jinak ten trénink, pokaždé 5minut rozbíhání(gólman se protáhne), 20 Taktika, kterou někdo přednese zvolíme dva lidi a jim se budou nosit nápady!! ať po sobě na tréninku neřveme!! 20minut střelba a 45minut hrát.Samozřejmě na některé pátky domluvíme přáteláky. já Vím trestňáky a rohy jsou dúležité, ale my potřebujem hlavně zlepšit tu mezihru do plných. pro nás je důležité liga co začíná na podzim.. nutnost postoupit. Samozřejmě to neznamená že turnaje vypustíme to já neznám!!!
Osobní profil gaizka mendieta | 12.04.2010 10:48
Jiriku pokud to tak mas a opet zacalo chodit vice lidi da se to natrenovat..je treba dopredu rict ze neco je sejit se treba v 17 hod v satne podivat se na to a zkusit to...to co tu dal martin je treba taky precrtnout na papir a rozebrat to pred treninkem a zkusit to pak..turnaj ted je dulezity,ale neni to dulezite tak jako liga..a na tu mame jeste casu dost..myslim ze kdyz dokazeme souperi dat 5 golu ze hry tak nas ted jeste standartni situace tolik nevytrhnout..takze to prines i ted v patek dopredu se o tom domluvime a zrealizujeme to a muzeme aspon 1-2 akce nacvicit i na vikend
Osobní profil Carboo | 12.04.2010 10:32
Pekny a presne podobne nacviky jsem mel nacrtnute v papirech co jsem nosil 5x na patecni treninky. Ale tim, ze to tu hodis to nekonci. Polovina lidi to jeste ani nevidela a uz tu mame za chvili vikend a turnaj a na nacviceni (nauceni/sehrani) mame jen patek, takze k ohrozeni soupere v nejakem zapase asi nebude rec.
Osobní profil casper33 | 11.04.2010 21:42
je to rozhodne zivejsi a pestrejsi...pred tim to bylo takove chladne
Osobní profil 7Elnino7 | 10.04.2010 22:12
Jsem rád, že aspoň jeden(Honzík) si toho všimnul, že je to jiné!! tak kdo to bude zahrávat je jedno, stejně ze začátku ztoho moc gólů asi nepadne, ale stačí jak to bude padat v lize na podzim..
Osobní profil pod(f)uck | 10.04.2010 20:44
Este jsem je nestihl vsechny prohlidnout,ale slusny. Neco by se dalo vymyslet. Jen mam pocit ze se budem hadat o balon kdo to bude zahravat A jinak pekna zmena stranek!!! Paradni!

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery