Diskuze

Já to mám doma a 10 dresů mám celkově plus 1 golmanský a 8trenek ztěma tvojíma a Lukášovíma, zeptat se Jiřího jesti nedal ale myslím, že trenky ještě někdo má

co ja vim tak jsem to pocital a bylo vraceno,7dresu a 6 trenek,protoze jedny mam stale ja..V igelitce jsem nepocital.

!!! Pro ty co byli na turnaji teďka posledním...mám 10 dresů a jen 6 kraťasů, vím že jedny má L. Žvatora, já vracel, Macura vracel....Klimoš, Peňaz,Vrška,Mates co vy? troje někde musí být....pište ať Víme...

Tak trochu nám upadla morálka!!! Hlaste se na trénink ve čtvrtek ano či NE.. není to složité

Tak máme zaplaceno startovné na DIMAKO. ( září, říjen )

proste se proti nam vsechno spiklo hrali jsme dobre,ale nebylo prano ani v utoku ani v obrane...na vykonu se da stavet hlavne pak v hale

prvního, druhého soupeře jsme jasně přehrávali, na Feranet posl. zápas došli síly....bohužel no.. ale dřeli jsme...

No v úmorném vedru, první zápas 2:2 (10 tutovek soupeř 2), druhý 2:2 (rozhodčí nám neuznal jasný regulérní gól), proti slovenskému favoritovi 0:2(červená karta Žvatora tzn. skoro celý druhý pločas ve 3 nechápal jsem to pravidlo), a poslední zápas už nám o nic nešlo a vtom vedru druhý zápas po sobě 0:3....REsume prohráli jsme není se na co vymlouvat, ale trefit 7 tyček za 4 zápasy a nedat tolik šancí tak jsme též nic nemohli nic jiného čekat, navíc vtom vedru to byla skoro sebevražda

Tak jakpak jste dopadli? Podle poslední zprávy jste nevyhráli.

Chlapi dneska to stálo za hovno!!!

chlati mate nekdo tarfy???navic???

Uz se na zitrek tesim je tam umelka s gumou :-) nebo s piskem ? :-(

ja jedu taky v sobotu lukase i matese vemu uz sme domluveni

Prosím zjistěte jak to vypadá s Jankem ( Polsko ), jestli bude nebo nebude chodit.

Ahoj všichni. Pokud chceme hrát v září DIMAKO( obdoba rychlého míče), tak musíme do 19.7. uhradit startovné ( 1800,-Kč). Proto všichni v pondělí přineste 100,- na turnaj a klasických 200,- na měsíc. A hlavně vyzývám dlužníky!!!!

mapa na sobotu

http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s@ssq=proskovice%20ostrava@sss=1@ssp=120478828_12761

Zítra potřebuju číslo na L.Vršku musí Matese vzít s Frýdku v sobotu, jinak sra je 9:45 u Tesca v Hrabové tam kde nikdo neparkuje ať se vidíme...

Takže v sobotu je sestava následovná Jochym - Peňaz. Vrška, Klíma - Macura,Švajdič,Mates,Mičkal

o dresy by se měl postarat Captain Jack

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
jedny mam ja vemu je az bude nejaky trenink nebo turnaj at to nenosim do prace jinak jedny se mi zda ze ma Mates a mozna i Lukas ale to si nejsem jisty