Diskuze

Vzhledem ktomu, ze zacina nova sezona tak bych chtel nase stranky posunout trosku dal. proto kazdy z vas jak se prihlasi vypiste svuj profil aktualni tel. ci icq. vidime to jen my tak nemusite mit strach, ze vam budou psat fanynky.
Dale od nove sezony se u kazdeho zapasu napise kratke shrnuti ma zajem to nekdo psat?? jinak to budu psat ja nejsem zadny spisovatel tak at vite.
kazdy mi do diskuze napiste s jakym cislem hrajete napisu vam ho do profilu.
Jinak stranky mame rok a podekujte J.Honkovi a D.Kozusnikovi kteri se na nich podili. pokud nekomu tady neco chybi tak napiste co a zkusime to zaridit.

Lukáši P. jak to s tebou vypadá? Budeš v neděli? A jak na tom jsi zdravotně, jsi schopen ligového výkonu?

Hosi dik za ten hlas, ale ten kdo hlasoval pro me tak zvolte znova nekoho ztech dvou. osobne preferuji penu, sice toho moc nerekne, ale zase je zodpovedny. a urcite ho den pred zapasama nenajdete na 100dolni.

Svajdic tam ani neni v ankete..sleduj to kura

uz jsem se snazil ojebat vic anket

to nastesti nejde, mam to ozkousene,kdyz das nekomu a pak nekomujinemu tak se odecte prvi a pricte se na ten tomu druhemu

Dal jsem nechtěně dva Hlasy

kapitan by nemel byt alkoholik

chlapi zatim je tu jen 5 hlasu, ale at to dopadne jak to dopadne meli by jsme po fotbale v nedeli sednou a zapit kapitana

Nezapomeňte hlasovat v anketě!!!
Trénink v pátek není!!!
V neděli sraz v 7:30 zimního času, hala Varenská!!

Protože začíná nová sezona a máme mezi sebou nové tváře, tak si musíme zvolit kap. a jeho zástupce. Peňa vykonává tuto funkci rok, a je v tom moc dobrý. Ten kdo bude druhý, bude zástupce.Jelikož kap. je povinen znát pravidla a související normy, přopravím pro kap a zástupce krátký testík,cca 40 otázek.

Hoj tak logo bude nejspis 10 na 10 a bude to jak je to tedka kolem toho bude male bile kolecko aby to viniklo a pod tim ten napis takze jestli to vyhovuje nebo je to velke staci rict jinak ten napis pegasus bude stejnym pismem jako v logu muze byt ? Jinak je tu jeste neco to logo ma v sobe ochranou znamku ten jako by zavinac jak se podivate poradne na to nase logo tak jestli to nebude treba moc videt kdyz to bude vetsi je to licencovane a da se koupit ta licence za 4 kč jestli jsem to dobre pochopil je to tady na strance http://www.stockphotos.cz/image.php?img_id=6680140&img_type=1 kdyz kliknete na toho kone tak jsou tam ty podminky ze je to pak neomezene na sireni atd za tech par kacek a bude to bez toho zavinace legalni ale je to anglicky tak si to nekdo poctete a dejte vedet. Bylo by to fajn kdyz si to nekdo pocte. Jinak se to vytiskne tak ja to je tedka i stim. Tak kdyz tak se domluvte a at mi trebas dalibor zavola zitra dik.

takze sice jsem se nedovolal Jochymovi,ale predbezne ty loga budeme chtit a pokud je schopny to zaridit do ligy tak proc nee...ja se s nim domluvim telefonem,ale kazdopadne mejte pripravene bundy na zitra max stredu..kdo neni v praci apod at si to nejak zaridi a doda ji..

jsem pro loga. klidne i ted aby to michal udelal kdyz se nabidl a je to treba i na rychlo...podle me se na tom neda co zkazit, ale tak je to domluva vetsiny..ja bundu donesu klidne hned...

Tak vím program na neděli:
8:00 Pegasus - HAAS Ostrava(loni nehrál, jinak III.tř.)
9:00 Pegasus - NACAPA ( staří známí )
10:00 Pegasus - Globtec"B" ( A tým hraje kraj )

Ahoj to jeste nevim podle kontroly.ale urcite dam vedet co a jak.

tak mi to martine posli na email to logo na m.jochym seznam.cz

Dobrý pocit, to přece stojí za to!!
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2
Ahoj lidicky,Dekuji za duveru podle hlasovani,budu se snazit se vice angazovat a vice tady psat.Ale nejsem zadny spisovatel.No ja jsem zdravotne dobry ale porad mam nemocenskou,a na kontrolu jdu v pondeli a v utery uz snad do prace,ale jeste v patek jdu na kontrolu ke svoji doktorce,zkusim se zeptat jestli by mi nedala vychazku na nedeli,bud bych hral nebo vam fandil.tak v patek napisu.