Diskuze
gaizka mendieta | 21.11.2010 19:23
caute, Klimos zije na RTG pty doktor nic nevidel tak ma dlahu a v utery na kontrolu..ale je to holen coz je lepsi ptz jsem myslel ze to ma kotnik...takze mu prejeme brzke uzdraveni
caute, Klimos zije na RTG pty doktor nic nevidel tak ma dlahu a v utery na kontrolu..ale je to holen coz je lepsi ptz jsem myslel ze to ma kotnik...takze mu prejeme brzke uzdraveni
Yaina | 21.11.2010 19:07
Dejte tu vědět jak ten Michal dopadl lidi!!!!
Dejte tu vědět jak ten Michal dopadl lidi!!!!
sudi | 21.11.2010 17:31
Tak, a jsme zase pevně nohama na zemi. Ztratili jsme zbytečně 2 body a co je horší, zranil se nám Klimič.(víte někdo jak dopadl v nemocnici?). Je vidět,že systém hrajou všichni, tak je uběháme je nanic. To vyžaduje od každého maximum v každém střídání a to dnes nebylo. Futsal je rychlá kombinační hra s minimem kliček a s maximem přihrávek. My máme opačný trend. Navrhuji hrát v lize systém 1 - 4 - 4 + 3 náhradníci. Čtyřky se alespoň sehrají a na hřiště budou nastupovat v provozní teplotě, tím zamezíme sezením na lavičce. Prostě všichni hrát nemohou, budou hrát pouze ti s aktuálně nejlepší formou. Turnaje, to je jiná kapitola. Nechci slyšet, že se někdo bude urážet, jsme tým a podle toho se budeme chovat, ten kdo se bude urážet nemá mezi náma co dělat.( doufám,že nikdo takový mezi náma není ) Prostě padni komu padni, nepůjde to Martinovi nebo Radkovi tak si odpočinou a jiné utkání budou zase tahouni ( to je jen příklad ). Kladu velký důraz na ligu, pro ty co to nevědí, tak liga nejsou jen zápasy, ale je to i administratíva, praní dresů, schánění peněz, výstroje a tak dále. Proto chci v lize uspět, né jen postoupit, ale to je doufám cílem nás všech.
Tak, a jsme zase pevně nohama na zemi. Ztratili jsme zbytečně 2 body a co je horší, zranil se nám Klimič.(víte někdo jak dopadl v nemocnici?). Je vidět,že systém hrajou všichni, tak je uběháme je nanic. To vyžaduje od každého maximum v každém střídání a to dnes nebylo. Futsal je rychlá kombinační hra s minimem kliček a s maximem přihrávek. My máme opačný trend. Navrhuji hrát v lize systém 1 - 4 - 4 + 3 náhradníci. Čtyřky se alespoň sehrají a na hřiště budou nastupovat v provozní teplotě, tím zamezíme sezením na lavičce. Prostě všichni hrát nemohou, budou hrát pouze ti s aktuálně nejlepší formou. Turnaje, to je jiná kapitola. Nechci slyšet, že se někdo bude urážet, jsme tým a podle toho se budeme chovat, ten kdo se bude urážet nemá mezi náma co dělat.( doufám,že nikdo takový mezi náma není ) Prostě padni komu padni, nepůjde to Martinovi nebo Radkovi tak si odpočinou a jiné utkání budou zase tahouni ( to je jen příklad ). Kladu velký důraz na ligu, pro ty co to nevědí, tak liga nejsou jen zápasy, ale je to i administratíva, praní dresů, schánění peněz, výstroje a tak dále. Proto chci v lize uspět, né jen postoupit, ale to je doufám cílem nás všech.
sudi | 20.11.2010 12:18
Tak chlopi, nezapomeňte zítra v 11:00 na hale Sareza Ostrava v Přívoze. Bereme černé dresy a hlavně 9 bodů!! Jo a ještě musím dát branku. Je jen otázkou, co bude těžší.
Tak chlopi, nezapomeňte zítra v 11:00 na hale Sareza Ostrava v Přívoze. Bereme černé dresy a hlavně 9 bodů!! Jo a ještě musím dát branku. Je jen otázkou, co bude těžší.
sudi | 20.11.2010 12:16
Alespoň vidíš, jak to mám někdy těžké.
Alespoň vidíš, jak to mám někdy těžké.
Freega | 19.11.2010 20:30
Pro Jirika:Skoro vse jsem vyridil,bylo to trochu hekticke,tak na neco jsem zapomnel,ale penize mam
Pro Jirika:Skoro vse jsem vyridil,bylo to trochu hekticke,tak na neco jsem zapomnel,ale penize mam
Švajdič | 19.11.2010 10:41
Jsem doufal ze na me zapomenete...
Jsem doufal ze na me zapomenete...
gaizka mendieta | 19.11.2010 7:33
no vidim ze by tam melo byt jeste par nenahlasenych treninku je treba to hlidat...ti co se nenahlasili se radi priznaji a penize donesou
no vidim ze by tam melo byt jeste par nenahlasenych treninku je treba to hlidat...ti co se nenahlasili se radi priznaji a penize donesou
7Elnino7 | 19.11.2010 6:03
dodatek sazebníku ještě švajdič 110kč...
dodatek sazebníku ještě švajdič 110kč...
Švajdič | 18.11.2010 20:03
Pro Jirika: Samozrejme jsem to myslel v dobrem Jirko Radi se zase zasmejeme
Pro Jirika: Samozrejme jsem to myslel v dobrem Jirko Radi se zase zasmejeme
7Elnino7 | 18.11.2010 17:19
Sazebník aktualizován: dlužníci
Macura 30kč
Martiník 120kč
šik 40kč
vaněk 60kč
Vrška 50kč
Janko rekordman 140kč
Sazebník aktualizován: dlužníci
Macura 30kč
Martiník 120kč
šik 40kč
vaněk 60kč
Vrška 50kč
Janko rekordman 140kč
sudi | 18.11.2010 16:50
Pro Honzu: jsi drzý čert!!!
Pro Honzu: jsi drzý čert!!!
gaizka mendieta | 18.11.2010 16:16
pro sudiho : Jiriku vem zitra balon jestli mas at jich mame dost na zitra ... to same i pro ostatni jeste jednou !!!
pro sudiho : Jiriku vem zitra balon jestli mas at jich mame dost na zitra ... to same i pro ostatni jeste jednou !!!
Švajdič | 18.11.2010 13:08
Jirikovi: Dal bych mu stop na zapasy, ktere farar piska Ale jestli chce dobrovolne dat do kasy 100kc,tak prosim...
Jirikovi: Dal bych mu stop na zapasy, ktere farar piska Ale jestli chce dobrovolne dat do kasy 100kc,tak prosim...
gaizka mendieta | 17.11.2010 20:33
a jinak chlapi dulezita vec : vemte balony co mate !! kdo nejde at to donese nekomu do prace !!
a jinak chlapi dulezita vec : vemte balony co mate !! kdo nejde at to donese nekomu do prace !!
gaizka mendieta | 17.11.2010 20:32
tak myslim ze neni jen nas oblibeny ale zalibil se snad vsude
tak myslim ze neni jen nas oblibeny ale zalibil se snad vsude
sudi | 17.11.2010 15:56
Pro vaší informaci, v neděli, mimo jiných, nás píská, náš oblíbený farář!!!
Pro vaší informaci, v neděli, mimo jiných, nás píská, náš oblíbený farář!!!
sudi | 16.11.2010 18:27
To nás bude v neděli na ligu 9?
To nás bude v neděli na ligu 9?
sudi | 14.11.2010 17:49
27.11. hrajeme od 9:30 na hale IŠŠD dopravní. Je to normálně velká hala. Soupeři ve skupině:Port of Alexandrie,Intermarche Knurow(pl),Amatéři. Takže nás čeká 1. mezinárodní utkání s polským týmem.
27.11. hrajeme od 9:30 na hale IŠŠD dopravní. Je to normálně velká hala. Soupeři ve skupině:Port of Alexandrie,Intermarche Knurow(pl),Amatéři. Takže nás čeká 1. mezinárodní utkání s polským týmem.
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 2
ke hre dnes..ano bohuzel dnes nevychazely utocnikum klicky a akce 1na1 a prodiktivita byla slaba..urcite je treba je podporovat i ze zadu, ale myslim ze blize si to muzeme rozebrat na videu kdyz to vezmeme tak jsme dostali pouze 2 goly..coz neni vubec spatne ale porad je to malo..lidi kteri chteji hrat musi chodit pravidelne a musi hrat na treninku aby vubec vedeli co a kde maji hrat..pokud nechodi tak muzou hrat za stavu 5-0 nebo ty turnaje...ale presne tak hrajeme to pro zabavu, ale ligu chceme vyhrat nebo hlavne postoupit at se neplacatime nekde dole...takze snad se z toho poucime a priste to bude jen a jen lepsi..samo jsou to 2 body a ty nic neresi..ale zbytek je treba vyhrat !!1