Diskuze

Klimos pouze silne zhmozdena holen... tez nic nevydrzi

a na patek nebudu mit auto..tak at vite a mame nekoho kdo nas tam hodi !

jinak turnaj v tom havirove je kvuli liga nasledujici den ZRUSEN

Lidi hlaste se na sobotu na turnaj...

no nevadi ten kdo napise nebo napsal nepiju donese aspon litr neceho dobreho...chlapi pokud mate tak si vemte nejake notasy treba na trenink pokud michal donese ta videa..je nas dost takze pokud to michal jednou vypali tak je to doba nez to porotuje po kazdem...takze kdo ma notas zkusme to takhle...

taky preju Michal brzke uzdraveni a Jirik (sudi) dones mi prosim te zitra do prace ty videa co mas taky bych se rad podival dik

Já nepiju.

Michal prosím tě vypal mi taky ty zápasy.Chtěl bych se podívat

jinak se vyhlasuje ku prilezitosni narozenin kapitana a nejproduktivnejsiho hrace posezeni po sobotnim turnaji...takze si vsichni zaridte odvoz veci a sama sebe nekdy v noci ale vymluvy typu ceka me zena, boli me noha ( krom Klimose ) , a nebo nepiju ( to snad nikdo nerekne

Majklos, vypal prosim na CD i ten predchozi turnaj a vem to na trenink v patek...

Klimos ma pry dlahu az po bimbase,tak bude mimo docela dlouho

A klimousi brzo se uzdrav!

Video se podarilo zachranit :-)

Přesně tak

Nic nemusíš dávát, jelikož těch 100kč by dneska za ten výkon musel dát každý... hrajem jako TÝM..

Ahoj lidicky ja se chci omluvit za spatny dnesni vykon,to je po hodne dlouhe dobe co se mi to stalo,nejspis se na me podepsala nemocenska,kdy jsem nechodil na treninky.Za dnesni vykon dam do kasy 100kc.Ale az v prosinci az bude vyplata.Takze martine si me nezapomen napsat

Video nebude Michalovi se zkazila paměťovka takže smolík, první dva zápasy odfláknuté, a není to dnes jen o útoku to co jste vymýšleli v obraně ty vaše loby do 4 hráčů. dneska se sešla špatná forma, myslím, že pokles formy je prostě normální letos jsme zatím odehráli dobře až do dneska, a jasně se ukázalo, že když nebudem makat a hrát jako tým tak to nepůjde....může se nedařit a lajdácky to odehrát to nejde, jinak Klimoš má možná prasklou holenní kost více bude vedět v úterý...

Míšo, taky brzké uzdravení a místo v základu máš pořád jisté. Tak se koukej dát dohromady.

Točil to někdo? Teď koukám na starší videa a nestačím se divit. To co my nedáme! Deset tutovek na jeden gol. Jo a dostali jsme branky 3.

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 1
chlapi ti co tam meli baby a ty fotily tak doneste nejak ty fotky ja to nahazim na stranky