Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil gaizka mendieta | 04.01.2011 15:43
caute, jedna takova mala vsuvka, kterou sice nerad ale musim resit..loni jsou koupil kvuli futsalu dalnicni znamku ( pro osobni ucely to vyuzivam zcela minimalne ). uvedomil jsem si ze znamka skoncila a je treba poridit novou..loni jsem lidem rikal co jsem vozil ze na benzin nic nechci at se slozi na 600 a zbytek ze zaplatim sam..nakonec nebylo ani 600 ani benzin ) ale letoz uz si to bohuzel nemuzu dovolit benzin jsme si stanovili pro vsechny ze budou davat ridicum..ale pokud nebude znamka tak pres kotehuly nejezdim a radsi se necham vozit a zaplatim nekomu za benzin..problem bude v tom ze znamku maji dva bohuminaci ale ti vetsinou jezdi spolu..jineho ridice moc nemame..obcas vanous ale nechodi pravidelne..takze by jsme to meli nejak domluvit ( ti co jezdi autem z OV ) at pak neprijde patek kdy nebudou auta a nebudeme se mit jak dostat..osobne mi nevadi jezdit pravidelne autem ale mimo dalnici to je na...
Osobní profil Trulli | 04.01.2011 12:20
taky souhlasim doufam ze bude postup
Osobní profil gaizka mendieta | 03.01.2011 22:03
urcite dobra moznost..jsem pro..i ostatni budou
Osobní profil sudi | 03.01.2011 20:06
Navrhl jsem termín poháru na 14.1.2011 v pátek místo našeho tréninku ve F -M. Doufám, že pokud budou souhlasit, tak to pro nikoho nebude problém. Dejte na diskuzi vědět.
Osobní profil Freega | 31.12.2010 17:00
V pohode ja se nezlobim.A dekuji za omluvu martine
Osobní profil gaizka mendieta | 31.12.2010 10:59
druha vec co si myslim ze je treba zmenit jsou treninky...minimalne jednou za 14 dni by jsme meli domluvit nejaky tym co hraje a dat si s nima pratelak...mezi sebou to tam jsme schopni predvadet nevidane ( samo jen nekteri, vlastne jen ja ) ale je to tim ze to neni tak do tela apod..proto by tato herni praxe byla jen ku prospechu si myslim !!! takze kdo ma nejake zname v okolnich tymech at to predbezne natukne a domlouva
Osobní profil gaizka mendieta | 31.12.2010 10:57
jiste ze kdyz prijde ted nekdo novy tak by mu to melo byt formulovane tak ze chodi s nama na treninky. ze ted mame rozehranou sezonu a sestava je vice mene dana, ale ze jsou turnaje kde nechodi vsichni apod takze tam si je moznost zahrat i s ostatnima tymama...otazka je jak dlouho hraci vydrzi, ale treninky posledni dobu staly za hovno..jak neni 12-14 lidi je to malo...navic odpadl Jirik,je dost zranenych lidi takze 2-3 lidi navic jsou ku prospechu...pokud chteji jen hrat a kdyz nebudou hrat hned zapasy i kdyz budou lepsi a nebudou spokojeni tak takove samo nepotrebujeme...
Osobní profil 7Elnino7 | 30.12.2010 22:34
sem si říkal že tam mám nějak málo hráču, tak Lukáš to se Ti omlouvám
Osobní profil 7Elnino7 | 30.12.2010 22:33
jaj na peňu jsem zapoměl )
Osobní profil Freega | 30.12.2010 21:41
tak ja vam budu aspon nosit mice a piti pokud dovolite,kdyz se mnou nepocitate do obrany ani utoku.
Osobní profil 7Elnino7 | 30.12.2010 20:37
Do útoku je 5 hráčů - já ivoš macura švajdič vrška
do obrany klimoš žvatora vaněk(málokdy) šik kožuch
takže pokud taka max 1hráč a musí to být obránce, já souhlasím že amnbice máme ale každý tým nemá takový luxus jak my že chodí 10-12 hráčů na zápas...a pokud nehrajem o 3 soutěže výše tak takový široký kádr nepotřebujem, ano na tréninky to je věc jiná jestli chce snáma někdo chodit ať chodí!!myslím že v týmu je zdravá konkurence ať útok či obrana nikod nemá nic jisté!!! ani jochym ptž Klimoš ve své éře by mu dělal velké problémy, takže jsem pro max 1 hráč obránce
Osobní profil sudi | 30.12.2010 19:15
Souhlasím s doplněním o 2 hráče. Je nás 14 ( já ligové ambice nemám, takže 13, 2 chodí jen pokud je konstalace hvězd příhodná, takže 11) a to je málo. Jsou zranění, nemoci a podobně a je potřeba mít rezervu. V této chvíli máme jen 10 schopných hráčů. ( počítám i Tebe Lukáši ). A to nemluvím o tréninku, v 8 či 9 lidech se nedá dělat nic jiného, než pilovat fyzičku.
Osobní profil Trulli | 30.12.2010 17:57
Souhlasim se Svajdicem ja chodim poctive na treninky chci na sobe makat abych si mohl zahrat a ne jen sedet na lavicce a vy pak zacnete tahat dalsi lidi jak se mam pak do te sestavy dostat kdyz budou neustale prichazet lidi podle me mame dobry tym a tahat dalsi hrace je zbytecne pokud chcou chodit jen na treninky si zahrat jsem pro bude nas aspon vic ale pokud je chcete do tymu tak nesouhlasim
Osobní profil Švajdič | 30.12.2010 13:56
Cest,jsem rad ze mame dalsi hrace kteri by chteli hrat,ale pouvazujte nad tim,kolik nas pak bude! Nepotrebujem se dostat do situace kde nas bude 20,na treninky to je dobre ale co zapasy,uz vidim jak par lidi remca ze si nezahraje.. Ja bych byl jeden z nich Ale tohle neni na me ale celem tymu.
Osobní profil Vr5kin | 29.12.2010 20:53
Já bych tak měl někoho dobrého do obran
Osobní profil Majklos. | 27.12.2010 21:54
Ja taky asi nekoho dobreho budu mit. Tak kdyz tak ho vemu na trenal.
Osobní profil sudi | 27.12.2010 19:52
Jsem pro, je třeba doplnit kádr.
Osobní profil gaizka mendieta | 27.12.2010 17:17
tak je pravda ze klimose to simulovani bavi takze nekdo navic a hlavne na treninky to je dulezite bez problemu..a kdo to je kdyz ho mam znat ?
Osobní profil Yaina | 27.12.2010 15:32
Mě to nevadí aspoň nás bude více na treningu Další člověk jen k dobru spousta lidí nechodí takže proč ne.
Osobní profil Švajdič | 27.12.2010 15:14
Cest. Mam dotaz na vas vsechny, mam kamose co by si chtel parkrat cutnout do balonu za nas. A kdyz mame takove mezery v obrane,treba kdyz Klimos ma plny pytel(brambor)tak bych ho k nam vzal na nejaky trenink at se ukaze. Hraje jen v obrane,ale docela dobre. Dalibor,Klimos a Kuba ho myslim znaji. Tak dejte vedet,jestli by melu cenu dalsiho cloveka pozvat. Diky

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery