Diskuze

staci ten klasicky select a kdyz tak at Jirik vezme pumpu...problem je ze ty balony jsou vsechny podhustene..je treba tu pumpu nabalit treba k rozlisovakum nebo tak..at to mame porad...a Jiriku zkus donest tu novou Jomu at zjistime co to je..treba bude dobra

Ten co nosím já jsem při stěhování asi poslal do Zubří nemůžu ho najít doma, babka sice taky ne, ale určitě tam bude jinde jsem ho neměl než doma. jedu tam na začátku února tak se po něm podívám teda pokud ho neobjevím doma, tímto se omlouvám za komplikace hlavně pro Radka!!

Ja bych se spis domluvil, ktery balon vezmeme na patecni pohar. Jelikoz Radek Macura mel posledni mistrak problemy.. :D

jiste, ale kazdy tu pise jak by se bal o misto apod..komentujte veci ktere jsou dulezitejsi..

Kožuch ty tu pleteš jabka a hrušky, každý má nárok se ktomu vyjádřit... myslím že jestli někoho vemem má každý co říct. o nic jiného tu nejde...

a dalsi vec sehnal nekdo jak jsme se bavili soupere na pratelak ? aby ten trenink mel jak pise Martin uroven ? cekam odezvy

11.2.2011 je trenink zrusen..vymazal jsem to i jako udalost tak at vite uz dopredu...

me jen udivuje ze vubec takove veci resime na tolik zprav..tohle snad je vsem jasne uz od zacatku...bohuzel uz nedelame statistiku treninku, ale at si kazdy da ruku na srdce jeslti ma 100% ucast...ze kolem toho se nestrhne takova diskuze kdyz se neco musi rusit apod nez kdyz maji prijit do tymu 1-2-3 navic kdyz nekteri skoncili nebo jsou mimo...

Tak,Tak, krom mně nemá nikdo své místo v sestavě jisté.

Naprosto souhlasím s Martinem

Mě je to fuk ať nás je třeba 40

nebo je problem kdyz prijdou najebani

Máš do toho co mluvit. Nováčci, pokud jsou z ASUSu bereme automaticky, zatím na tréninky a pokud budou dobří, tak se třeba propracuji mezi elitní hráče.Krom toho musí být do party, žádné morouse neberem. Jsem rád za tvůj názor. Je nás tak 10 co jsou schopni hrát mistráky, pokud 2 až 3 nepřijdou, tak je to problém.

Vim, ze nemam do toho co mluvit, ale zatim bych bral novacky pouze na treninky a uvidi se, jestli se rozehraji.. Jak jsem videl patecni trenink, tak zatim pouze na treninky.. Pisi akorat svuj nazor.. I

Tak jak to vypadá? Už nikdo jiný v pátek nebude? A jak vypadají nováčci, budou nějací?

POTVRZENO !! PRISTI PATEK POHAR PROTI MARHORY MISTO TRENINKU..HLASTE SE JIZ TED !!!

Co se tyce poharu toho 14.1 taky souhlasim

tim nerikam ze by jsme se meli pripadne slozit a koupit ji celou samo ze kdyz ji koupim a bude na mem aute tak se slozime na pomernou cast...ale pokud se najde nejaky pravidelny ricic mame to vyresene

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2
tak pumpu mám tak ji budu brát pořád stačí říct že