Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Švajdič | 24.01.2011 21:27
A ja mam predplacenou stovku do dalsiho mesice
! :D Jo a vzkaz pro Lukina Vrsku. Kdyby si hledal bundu, tak ti reknu ze se s ni dobre vytira podlaha :D Ne mam ji u sebe, jsem ti ji asi omylem pribral
Osobní profil sudi | 24.01.2011 20:03
Na tebe bych málem zapomněl:
M.J. - 200,-
Děkuji za upozornění.
U Ivoše to beru, je nevinen.
Osobní profil Majklos. (neregistrovaný) | 24.01.2011 19:38
Ja dlužím jen 200 minule jsem dával.
Osobní profil Yaina | 24.01.2011 18:35
No abych se zastal Ivose mel penize ale ja nemel drobne :D
Osobní profil sudi | 24.01.2011 17:35
Prosím všechny, kteří nedodali příspěvky o okamžitou nápravu.
I.M. - 400,-
G.J. - 400,-
T.V. - 200,-
M.M. - 100,-
D.K. - 200,-
L.V. - 200,-
Kdo to nedodá do pátku,pokuta +100,-Kč.
Osobní profil gaizka mendieta | 22.01.2011 20:25
presne to je muj nazor ze co 14 dni by to chtelo nejaky kvalitni tym na zapas..je to o hodne jine, ma to napeti rychlost apod..to ze kdyz hrajeme spolu si delame prehazovacky a blbosti to nam bohuzel moc neda..a jiste trener by byl asi hodne dobry..je treba i dobre poskladat vsechny hrace aby to sobe vyhovovalo a slapalo...
Osobní profil Yaina | 22.01.2011 19:42
Ja bych by pro aby sme si sehnali toho trenera jelikoz jde moc,moc videt ze proste tym tvori par hracu a zbytek bez nich hraje HOVNO coz se ukazalo v patek poslednich 20 minut sme sice hrali dobre ale i tak hruza!!A tech pratelaku by melo byt vice aby se novi hraci dokazzali se vsemi sehrat!! To je muj nazor...A co se tyce Strel tam bych se zameril asi hlavne opet a zase sme spalili vse co slo
Osobní profil gaizka mendieta | 21.01.2011 20:13
slysel jsem ze prohra..tak tu hodte nejake detaily postrehy apod...
Osobní profil gaizka mendieta | 20.01.2011 9:57
stavte se za Davidem z kanclu a domluvte se jestli pojede a domluvte se na autech apod
Osobní profil gaizka mendieta | 19.01.2011 21:53
prave ze staci i mene lidi takze by se hrat melo..staci 6-7 lidi
Osobní profil Vr5kin | 19.01.2011 19:37
Doufám že se sejdem když už jsem to domluvil
Osobní profil sudi | 19.01.2011 11:11
Je spousta marodů, kdo jde na trenink, ať se ihned nahlasi, jinak to zrušíme!!
Osobní profil gaizka mendieta | 19.01.2011 8:12
joo tak to by jsme trosku zvedli mesicni prispevky
Osobní profil sudi | 18.01.2011 18:41
Vzkaz pro Kožucha: jak jsme se loni chtěli přihlásit na Golden tour firemních týmů, tak v neděli to jdu pískat. Jo, mimochodem, startovné na 6 turnajů vč. občerstvení je 24 000,-Kč vč. DPH.
Osobní profil Švajdič | 18.01.2011 11:16
Cest. Mam problem s kolenem a pomalu se mi vratili dychaci problemy. Ale pokud mi bude v patek dobre,urcite pojedu.
Osobní profil Vr5kin | 17.01.2011 8:40
Chlapi nezapomentě na ten přátelák teď v pátek místo treninku.Klasicky od 17.30 Čus
Osobní profil Majklos. | 15.01.2011 15:28
Tak po shlednuti videa s Tatkou sance 11/10 pro ne na vylozene sance. Nejlepsi obrance Kuba Šik ten zahral paradne Martin i kdyz nepromenil bohuzel hlavne ze to pada v lize Hral taky super vracel se behal jak o zivot ! Radek hral taky dobre skoda tech tyček ale moc se mu nechtelo prihravat a Lukas mel krasnou sanci ale brankar ho vychytal jinak zbytek taky hral dobre ale je pravda ze druhy polocas dosli sily. Ale v lize se taky nehraje 2x 25 min A nejhezci penalta Svajdič :-) Tak to v patek dotahnu vypalené ! Mejte se. Jinak autorské poplatky za cd 50 Kč at muzu zaplatit Jirikovy dluh
Osobní profil 7Elnino7 | 15.01.2011 14:51
Chlapci přestaňme se dívat na soupeře z které je ligy, kolikátý je atd. to je největší kravina, půl týmu to pak má v hlavě a je to na nic tohle. Ten jejich tým byl postavený ne jednom hráči 88!! jinak to byli všechno kluci co byli průměr, ale na nás o stačilo ptž, i horší hráči když si dvakrát třikrát narazí tak můžou porazit soupeře z lepšíma hráčema!! Co nám chybí je kreativita obránců, bohužel je to tak jediní kdo jakš tak v zápasech dají balón je Kožuch a Kuba Šik. škoda že zatím třeba Peník ač na tréninku je hvězda v zápasech to vypadá jak kdyby se té odpovědnosti chtěl zbavit. Dále útok prostě ty šance musíme dávat ať já nebo zbytek útočníků. taky prostě když protihráči pomůže obránce do útoku tak prostě hodně na ně zapomínáme...Já se Tímhle nechci nikoho dotknout ani jednotlivce kritizovat já sám moc dobře si umím zhodnotit jak jsem hrál já a sere mě to!! ale prostě je třeba to zlepšit jsem pro aby po postupové sezóně se najal trenér. taky jsem pro fyzickou přípravu!! je třeba se posunout dále máme skoro 7měsíců na to aby beru že postoupíme!!! abychom hráli na špici v té další lize proto ten futsal hraju!!! J.Honěk to taky nedělá na půl stará se máme všechno zařízené tak je třeba mu to vrátit v podobě kvalitních výsledků!!!
Osobní profil sudi | 15.01.2011 14:43
Už se přestaňte omlouvat, tenhle zápas ukázal v čem to vlastně je. Je to jen a jen v hlavách, kdyby se na hřišti jen trochu myslelo, tak se tolik neběhá. Soupeř naběhal o polovinu méně jen proto, že si přesněji přihrávali a lépe zpracovali míč. Ale pokud si to nesrovnáte v hlavě a nezačnete alespoň trochu poslouchat, tak to takhle můžeme diskutovat pořád dokola. Je to jen v hlavách!!!!!
Osobní profil Freega | 15.01.2011 14:14
Ja se taky omlouvam,za ten druhy gol u te dorazky mel jsem tam byt u toho hrace.Jinak fyzicka je u nas bida.Musime se zlepsit.Jinak na to ze jsou o tridu vys jsme snima hraly dobre.

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery