Diskuze

Ted jsem mu napsal

Tak utři prach a přibal mu i tu bundu

dej vedet jestli nekomu muzes dat ty rozlisovaky..treba honza ?

Rad bych,ale potreboval jsem doma utrit prach

Švajdič nemůžeš mi prosím tě po někom poslat tu bundu na sobotu(nebo pátek)?Strašně se mi po ní stýzká

Devcata, na sobotu to nevydim moc dobre

PS: pro Jochyma.. Sry,nemohl jsem ti vzit telefon jak si mi volal, ponevadz mi nefunguje sluchatko

chlapci hrajeme na Mitallu tak at nekdo nejede na obvyklejsi hriste na sarezu !!!!

takze dnes to mame pro stare zname tvare

Jsem taky pro ten paskov akorát minulý rok jsem tam hrál a ten povrch je nic moc,ale je to tam dobře velké

JJ sem pro ten Paskov

S tim Paskovem to zni dobre. Takze ano

Pro všechny: to nás jde v sobotu jen 9 !!
Pro p.Kratinu: pro registraci potřebuji fotku, adresu, rodné číslo, datum narození.
Jinak termín je už rozhodnut. Dolní Lomná 10. - 12.6.2011 Pá - Ne, cena na osobu 900,-Kč ( 2 x noc,2 x polopenze, 2 x poplatek obci )pokud jsem počítal dobře, Míša to ještě přepočítá. Prosím o závazné objednávky do 4.3.( počet osob ) složení zálohy min 500,-Kč na osobu u Michala Jochyma nebo u mně. To abychom mohli pobyt objednat.

Jsem pro

Chlapi, volali mi z FC Paskov, kde hraje jeden znamy co proti nam hraje futsal ze maji 12.3. turnaj ktery zakladaji a je to v Paskove v nafukovaci hale..uz predtim jsem mu rikal ze predbezne neni problem..startovne je cca 800-1000kc i s gulasem, sprchy apod..zacatek kolem 13 hod do 20 hod..ucast cca 5-6 tymu...nejaci polaci, pak Paskov, repiste, apod..kluby na urovni okresniho preboru ve velkem fotbale..takze je treba se domluvit jestli pujdeme nebo ne..hraje se normalne 4+1 se salovkovym balonem..povrch je tam takova guma..takze premyslejte do patku mu musim dat nejak vedet

ja bych byl pro cervenec, protože to už by mohly byt dohrane zapasy a taky by už mělo být teploučko.Do ankety pdám hlas až dostanu rozlosování jara.

Tak nakonec mi taky sedí ten termín co zatím většině.Do francie letím 18.června :-)

Tak obvolal jsem Klimu, Hoňka, Mičkala, Macuru, Kožucha, Peňu, Šika, Vršku, Žvatoru, Ivoše zbytku jsem se bud nedovolal nebo nemam čislo tak dejte jim případně vedet at se domluvime.

chlapi do stredy at jsou taky vsichni nahlaseni na sobotni mistraky
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 1
Kratik to zkusi stihnout po sichte