Diskuze

Je to skvělé, chválím!

novinka!! pod Historií týmu, statistika kolik kdo odehrál zápasů za celou historii FK Pegasus Ostrava
každý 100. zápas 50kč do sazebníku je to raz tak za 3 sezóny.

Já jsem si to myslel

Kuba Šik nic neplatil :P

Sazebník aktuální
Takže vysvětlím Sobek a Kratina po 100kč zápisné

vse vime a vse je zarizene

Jiříku napiš tomu co dělá tu tabulku na divizi že nám přehodil zápas, nemáme žádnou porážku a máme tam i špatně skóre vyměníl nám zápas s Cobrou (Edison - Cobra 6- 2)

docházka aktuální

zápasy, statistiky aktuální,

Zajímávé že si tady rypnul jen ten co nebyl na zápasech

Právě jsem byl zaplatit startovné na " Rychlý míč 2011".
Jsme tedy přihlášeni. Hraje se od 16.4. do cca 5.6.2011 na hale Vítek, cca 4 - 6 turnajů. Loni jsme skončili na 6.místě.

Turnaj 12.3. 2011 vložen do kalendáře.

Termín závěrečného kola ještě není. Nejsou volné haly. A krom toho nám ubývají hráči ( zranění, nemoci, Vrška - přestup do FSC Cobra

Oka,ja jsem pro. Chtelo by to hodit do kalendare nebo ankety at se lidi hlasi a bude ucast jista. Jinak pokud vite termin poslednich tri ligovych utkani,sem s nim.

Zdravím a posílám slíbené info o našem turnaji :
datum : 12.3.2011
čas : 14 hod - 20hod (sraz v 13,30hod z důvodu rozlosovaní a nutnosti začátku prvního zápasu od 14hod) počet učastníku : 5 až 6 mužstev (i polské družstvo) místo konání : nafukovací hala v Paskově (ul.Místecká,restaurace Orlovna),hala je slušná,hraje se tam 1.liga florbalu,
v hospodě je možnost občerstvení,včetně guláše startovné : 800 - 1000Kč za družstvo (pronájem,rozhodčí,ceny)

Jiriku potreboval bych vedet co nejdrive kdy se hraje posledni turnaj.. Dik dej vedet dobou.

Oba zapasy skoncili 2:2 jen pro info pro nemocne :////

Taky vam preju hodne stesti,skoda ze tam nemuzu byt.Drzim palecky

Tak vam na zitrek drzim palce a doufam ze to vyjde. Ja bohuzel neprijdu kvuli nemoci. Pak tu nekdo napiste jak jste hrali atd.. Mejte se

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2
novinka2: klub kanonýrů, za každý 100. gól 50kč do sazebníku