Diskuze

Doufám že se nás teď sejde v pátek hodně...

Tréninky docházka:
Hrabčák 33%
Janko 33%
Kožušník "A" 77%
Kratina (nováček) 88%
Macura 0%
Martiník 55%
Mičkal 88%
Peňaz "C" 33%
Sobek (nováček) 77%
Šik 50%
Švajda 22%
Vaněk 50%
Vrška 77%
Žvatora 88%
Jochym 55%

!!! Doufám, že v pátek nás bude na tréninku zase 8-10 a pak na Rychlý míč se Vás nahlásí 14. Sere mě, že za poslední 4 měsíce jsme se nebyli schopni sejít ani dvakrát po sobě ve 12lidech na tréninku. Né každý má čas každý týden chodit, ale na docházce je jasně vidět kdo na to kašle a kdo to bere vážně!! Zajímavé, že na ligu pak dojdou vždycky všichni..Proto jsem pro jak bude teďka ten nový trenér, vzít i 3 hráče, kteří budou mít zájem chodit na tréninky!!!

Nějaké lidi snad vykutím na dnešek.Jednoho už mám,kačer neví jak to bude stíhat.Dneska bude i trenér?

Pozor! 1.5. neděle další kolo RM. Hala Vítek.
09:00 Nedohoda – Pegasus
09:25 Nedohoda – Roub B
09:50 Pegasus – Roub B

Dnes jsem zaplatil zálohu na červnový mejdan 1000,-Kč. Takže pobyt je rezervován.

Jiřímu se omlouvám dnešní gól jsem mu nepřičetl ještě má chyba

statistiky a rychlý míč aktualizován

aktualizované poslední ligové kolo

Nedělní výsledky:
Pegasus - Roub "A" 3-5,
Pegasus - Roub "16" 6-1

po tomto kole Rychlého míče

Marťo kdy budou statistiky?

v neděli první kolo rychlého míče hlaste se

Suka :D Ale dobre ty :D

tak na tobe jsem zkousel jestli to cte nekdo i jindy nez kdyz se hlasi na trenink

Dali ale ja se hlasin na trening uz davno :P Jsme tam jako prvni jakych 20 kurna

Streda 12.00 takze sifon a dupej 20

Dalibore na trenink se ma hlasit do středy ne?

A penize bude střádat zase Jiřik tak mu to noste.. DIK
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
presne tak chlapi, kdyz se podivate a ma tam nekdo ucast mensi nez 60 procent je to k zamysleni..jsou urcite pripady kde to je vinou nemoci, praci apod, ale to musi kazdy sam vedet kolik pro ten trenink dela..hlavne to nedela pro sebe a beru ze nekdo ma nabehane i umi ,ale kdyz na to sere par jednotlivcu trpi pak celek....