Diskuze
klimos (neregistrovaný) | 04.05.2011 10:53
ale fandit vam budu furt srdci neporucim
ale fandit vam budu furt srdci neporucim
klimos (neregistrovaný) | 04.05.2011 10:50
delate z toho vedu,ja uz zadny dres oblekat nebudu...hrat ligu za jiny tym me nikdy ani nenapadne...takze pro vsechny a oficialne, aby nebyly zmatky za Pegasus uz hrat nebudu ne ze bych nechtel, ale nebudu
delate z toho vedu,ja uz zadny dres oblekat nebudu...hrat ligu za jiny tym me nikdy ani nenapadne...takze pro vsechny a oficialne, aby nebyly zmatky za Pegasus uz hrat nebudu ne ze bych nechtel, ale nebudu
gaizka mendieta | 04.05.2011 10:48
Michal rekl ze konci a proste nechce a nebudeme rozebirat proc..samo kdyz zmeni nazor je vitany..momentalne s nim pocitat nebudeme!
Michal rekl ze konci a proste nechce a nebudeme rozebirat proc..samo kdyz zmeni nazor je vitany..momentalne s nim pocitat nebudeme!
7Elnino7 | 04.05.2011 10:41
prihlasit se muzes jsem te dal pryc jen ze sestavy! Ale mas cas jeste oblect ten spravny dres. Pober koule a hrej za nas. Nebo nam rekni duvod proc nechces hrat za nas? A pochopime to.
prihlasit se muzes jsem te dal pryc jen ze sestavy! Ale mas cas jeste oblect ten spravny dres. Pober koule a hrej za nas. Nebo nam rekni duvod proc nechces hrat za nas? A pochopime to.
klimos (neregistrovaný) | 04.05.2011 10:39
ja a hrozba???
ja a hrozba???
Vr5kin | 04.05.2011 10:30
Jsi pro nás hrozba,pochop to
Jsi pro nás hrozba,pochop to
klimos (neregistrovaný) | 04.05.2011 10:24
ok uz se ani neprihlasuju jako neclen ...delate jako bych sel hrat za New desing...jdu si jen zahrat a nechci vam delat bordel v sestave
ok uz se ani neprihlasuju jako neclen ...delate jako bych sel hrat za New desing...jdu si jen zahrat a nechci vam delat bordel v sestave
7Elnino7 | 04.05.2011 8:58
Klimoš kdyby jsi dojel na bazaly tak by To vypadalo asi tak. "Mišanku nastav jim prdel naaastav jim prrrdel"
Klimoš kdyby jsi dojel na bazaly tak by To vypadalo asi tak. "Mišanku nastav jim prdel naaastav jim prrrdel"
gaizka mendieta | 04.05.2011 8:46
messi budou jen vrchy..trenky si vsichni vemte
messi budou jen vrchy..trenky si vsichni vemte
gaizka mendieta | 04.05.2011 8:46
Elnino, smaz NECLENA - Klimose...
Elnino, smaz NECLENA - Klimose...
Vr5kin | 04.05.2011 8:29
Tak Kačer bude dneska na 100%.Dresy budou?
Tak Kačer bude dneska na 100%.Dresy budou?
casper33 | 04.05.2011 7:47
cim jste proboha sokovani to si nemuzu hrat (jako neclen)jen tak pro zabavu
cim jste proboha sokovani to si nemuzu hrat (jako neclen)jen tak pro zabavu
Vr5kin | 03.05.2011 23:12
Po postupu BARCY do finále jsem nahecovaný jako nikdy tak snad bude zítra pěkně
Po postupu BARCY do finále jsem nahecovaný jako nikdy tak snad bude zítra pěkně
7Elnino7 | 03.05.2011 20:18
zítra má být 12° takže pohoda jak nebude pršet tak není co řešit!!
zítra má být 12° takže pohoda jak nebude pršet tak není co řešit!!
Freega | 03.05.2011 19:56
To doufam,protoze nechci byt nemocny.V takovem pocasi bych nesel.Tak to muzem posunout na patek do haly ne.
To doufam,protoze nechci byt nemocny.V takovem pocasi bych nesel.Tak to muzem posunout na patek do haly ne.
7Elnino7 | 03.05.2011 18:24
zítra ve 12h se rozhodne jestli se bude hrát.
zítra ve 12h se rozhodne jestli se bude hrát.
Vr5kin | 03.05.2011 14:59
Trulliho bych nasadil na Klimoše ať se o něho postará Jinač to snad vyhrajem,nechci poslouchat na treninkách jak brečíte že se vám v práci smějou!!! PS: Hraje se za každého počasí?Protože jestli bude zítra tak jak dneska tak to nevidím moc dobře...
Trulliho bych nasadil na Klimoše ať se o něho postará Jinač to snad vyhrajem,nechci poslouchat na treninkách jak brečíte že se vám v práci smějou!!! PS: Hraje se za každého počasí?Protože jestli bude zítra tak jak dneska tak to nevidím moc dobře...
7Elnino7 | 03.05.2011 14:09
!!!info!!!
Hoši ohledně zítřku, nikdo to neberte na lehkou váhu! Proti nám nebudou hrát žádne mula, ale hráči co to opravdu hrát umí. Pozbírali hráče z celé firmy, takže žádní nazdárci. Takže je duležité hlavně vyhrát! Nebudu to pak poslouchat v práci. Další věc nastoupí proti nám Klimoš, jsem sice šokován, ale pančovaná finská vodka se taky dělá. Takže zítra zodpovědně. Jako bankéř pokud bude výhra zajistim na chatu 2 sedmičky něčeho dobrého!!
!!!info!!!
Hoši ohledně zítřku, nikdo to neberte na lehkou váhu! Proti nám nebudou hrát žádne mula, ale hráči co to opravdu hrát umí. Pozbírali hráče z celé firmy, takže žádní nazdárci. Takže je duležité hlavně vyhrát! Nebudu to pak poslouchat v práci. Další věc nastoupí proti nám Klimoš, jsem sice šokován, ale pančovaná finská vodka se taky dělá. Takže zítra zodpovědně. Jako bankéř pokud bude výhra zajistim na chatu 2 sedmičky něčeho dobrého!!
7Elnino7 | 01.05.2011 11:24
nedohoda - pegasus - 2:0
roub "B" - pegasus 3:2 Vrška(Kožušník),Mičkal(Vrška)
ŽK: Mičkal
ČK: Mičkal
hoši za tu ČK kartu se omlouvám, kvůli mě jsme prohráli!!
nedohoda - pegasus - 2:0
roub "B" - pegasus 3:2 Vrška(Kožušník),Mičkal(Vrška)
ŽK: Mičkal
ČK: Mičkal
hoši za tu ČK kartu se omlouvám, kvůli mě jsme prohráli!!
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 2
Však ty příjdeš až budeme hrát 1.ligu