Diskuze

Chlapi kačer nemůže zítra ani v sobotu tak ať víte...

To budeme v sobotu jen 3 ?!?

Pozvánka na turnaj v minikopané,který se uskuteční 25.6.2011 na hřišti Fučíku Orlová...vše podrobné na www.rumici.estranky.cz nebo info na kure.19@seznam.cz Hrajem o věcné a finanční ceny.

Ahoj všichni.Po velkém úsilí a díky dobrým výsledkům v uplynulé sezoně, hlavně postupu, jsem sehnal pro tým malou finanční podporu naší společnosti ASUS.Jedná se o materiální plnění od firmy JOMA. Větší polovina prostředků bude použita pro doplnění výstroje pro tým. Bude doplněna bílá sada o bílé trenýrky a stulpny ( stulpny budou nakoupeny pro všechny, kteří nastoupí v utkání ),doplní se dvoje černé trenýrky a 3 rozlišováky. Zbytek se použije jako příspěvek pro jednotlivé členy na nákup chybějící výstroje ( černé stulpny, chrániče, bunda, taška nebo sálová obuv ),rozdíl ceny si každý uhradí sám. Výše příspěvku bude záviset na délce členství a docházce na akce týmu ( trénink, liga, příprava, turnaje a pod.), statistiku mi připravuje Martin. Tak tedy zvažujte, co potřebujete.

Ahoj je moznost si zahrat pratelak na umelce v Ostrave Hrabove proti Interu trenuji tam v pondeli takze jestli budete mit zajem domluvim to tak se domluvte.

Přátelák ve středu vložen, hlaste se!

ok

myslim ze davidovi nahraval ivos

Pajda 3:1 Kratina, Peňaz, MArtiník (Žvators)
Loosers 1:1 David (Kratina?)

Ahoj Jirko,tak ve stredu nedorazim.Mam odpoledni.

18.5.2011 v 17:00 přátelák na umělce ( odveta ).
Dodám to co nejdříve do kalendáře. Pro Peňu - je to v 17:00.!!

Hosi,jak je ta adresa na ten vylet prosim.

Rychlý míč vložen, sobota, hlaste se.

pristi stredu nejspise bude odveta je nekdo proti?

Peňo vím že ses omluvil,ale tak lehce ti to neprojde.Na dnešním tréninku to bude řešit disciplinárka!!!

Ahoj lidi,jinak se velice omlouvam ze jsem neprisel a hlavne taky nedonesl rozlisovaky.Ale mel jsme tolik prace ze to neslo,a porad jsem si rikal ze to stihnu a uz bylo pozde,Jeste jednou omlouvam se a mrzi me ze jsem neprisel

jediný gól započtu do statistik gól Poloka nic víc!!bo stejně nevíme jak asistence atd..takže Janko 100kč první gól

jsem pro zapocist tento zapas do statistik...byly by asi nejake zlotky do kasy

dobry zapas a gratulace k zaslouzenemu vitezstvi,skoda toho ze vetsina naseho "teamu" v druhem polocase fyzicky odpadla nemuselo by to skoncit takovym vypraskem
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
Výsledky RM: Pegasus - NACAPA 3:0, Pegasus - Edison 2:1, hráli jsme v 6-ti lidech !!