Diskuze

tak my mame zelenoruzove..tak otazka jeslti to jsou ony

Čuste.Tak už jsem se vrátil z dovolenky

V pondělí je vezmu do práce, vypadají všechny skvěle, ovšem nejdrsněji vypadají ty zelené!

parada ! to nas bude hned nutit ty salovky nekde zkusit

Byl jsem vyzvednout větší část výstroje v Joma. Nepřišli zatím jen boty pro Šika, Vršku a dres pro Jochyma. vše ostatní bych už měl mít doma.

Číslo účtu: 4048917/0300, do zprávy pro příjemce napsat jméno a příjmení.

Ahojky, pro všechny dlužníky, je třeba uhradit pohledávky( příspěvky, startovné a výstroj),každý ví kolik. Pokud mi to chce někdo jednodušeji poslat na účet, tak dejte vědět, napíšu vám číslo účtu.

Sel bych do toho. Do behani i toho chlastu ale v jiny den

:D nooo a jak to vidis rozcvicka 4-6 piv pak bych dal sprynty takze tak 0-10 panaku rumu a na zaver bych dal kolecko na rozbehani :D takze rum a rum a .....

co ta letní příprava ? ať vím jestli si ji mám zrobit sám nebo má někdo zájem třeba v 4 - ?lidech to robit dohromady...

chlapi na pondeli od 19 hod jsem domluvil pratelak jak minule proti FC Ikognito...na Sareze v Ostrave. takze davam tuto udalost do kalendare a doufam ze se nas sejde dost..messi davej pls vedet Kacerovi at vime co a jak golman...

Ehm Jochym jaky treing

Jiříku mam tvůj diplom tak ti ho dam na treninku.
A ohledne jakubcovic budu vedet vice zitra snad mi daji dovolenou nebo si s nekym prehodim sichtu.

mažu

kožuch nemusí to každý vedět hej

jojo video bych též natočil ze všema

Video bych natocil pred zapasem v podobne obdobe jak tocili kluci :D na chatce :D akorad ze vsema :D

Odkaz je dobrý, hudba je původní, ale to video mi nějak nesedí, v chatce to vypadalo jinak?!

hlavně jde vidět že ta obrana je dobrá

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
Žádný problém, jen příjdou později, s Kužuchem máte úplně stejné včetně velikosti, tak jsem dal přednost tomu, kdo rychleji uhradil své závazky.