Diskuze

jak to ze na tech strankach je los pro nas az na 22.10. ?

V pátek vemte všichni co máte míče!

Veškeré info o naších soutěžích lze získat na adrese:
http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/moravskoslezsky/ostrava-opava/index.php

Tak zítra sraz před halou v 19:30. Budeme v silném složení, tak ať to podle toho vypadá. Beru černé dresy.

Středeční přátelák je v kalendáři, ihned se hlaste!

Ve středu ve 20:00 je přátelák s C.I.P Ostrava na SH Čapkárna v Ostravě. Hned jak to bude v kalendáři tak se hlaste, zítra to musím potvrdit. Je to poslední příprava před sezonou. Tak to berte odpovědně!

Mi ten termin v patek vubec nevadi. A myslim ze by jsme se sesli dit na trenink nas chodi dost. No a Marto vem si nastarost tu sobotu rekni to v praci zase at se prihlasi. Skoro vsichni to vi az na Macuru, Penu, Dalibora, Šika. Tak doufam ze se zapisou. DIK !

oni chodí trénovat na dubinu tak pak jedině tam ale je to jen 1/3 haly takže to není ideal...

Michal na docházce máš odpověď!!

jindy nemáme halu...

Pátek je nevhodný. Lepší je to přes týden, ať mohou všichni.

oni mi napsali že mám napsat termín a kdy dal jsem tento pátek ve frýdku uvidíme co napíšou jelikož tuším že v neděli začínají už ligu...když tak zkusím někoho jiného..

Já jsem nedal ani jeden.

výsledek přáteláku zapsán, nevíte někdo kdo dával ty góly?

Pro Novaka: nezapomeň fotku ! Ať tě stihnu zaregistrovat do začátku mistráků. Totéž platí i pro Pavla Ř. !!

hoši jsou dva týdny do mistráku!! je nutná co nejvyšší účast na tréninku, zkuste si to zařídit tak ať máte teďka tyhle dva pátky volné a můžete jít na trénink, je třeba ještě kvalitně potrénovat...

Tak chlapi pridal jsem znova ten turnaj v Jilesovicich. Tak se hlaste skoro vsichni vite o co jde tak doufam ze ti co rekli ze jdou se tam prihlasi.

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2