Diskuze

Majklos budes muset jit sedmeho na zapas zatim newim jak s tym kolenem lepsi uz to nebude takze delsi dobu pouza

Všem přeji do Nového roku mnoho osobních i sportovních úspěchů, pevné zdraví a usměv na tváři. Vše nej!

taky borci všechno nejlepší a srtašně moc krásné a příjemné vánoce

Čau chlapi. Přeji Vám taky Šťastné a Veselé Vánoce

Přeji všem šťastné a veselé.....

+ bych chtel pochvalit cely team ... ikdyz obcas to vre tak jde videt ta supr parta, ktera se dokaze pobavit ale take pohecovat a obcas zdupat

hej tak ja si myslim ze:
1) Mičkal - tahoun teamu! dava dulezite goly a neboji se vyhecovat team!
2) Jochym - ma presvedsive vykony, chytne obcas nemozne! ale obcas pusti naprostou katastrofu ale hold golman si to musi obcas vybrat

3) Dalibor - ma prehled, umi zakoncit ale obcas se moc vychvaluje :D:D:D

Když se ti nedaří, tak se vztekáš! A tvou hru jsem pochválil, tak se nevztekej!

dobrou

no hrajes uplne na pi.u jeste ani nerespektujes davida villu

A v čem se vztekám?Řekněte mi co dělám špatně ať vím v čem se zlepšit???Nemyslím si,že bych hrál nějak špatně...

Chlapi, tedkom se zdrzim hlasovani, nechodim na treninky, byl jsem pouze na jednom zapase se podivat, duvod zranene koleno, jiste vsichni vite

Od kapitána A týmu bych čekal obšírnější hodnocení.

Těžko vybírat, všichni futsalem žijem, někdo vic, někdo míň, ale dohromady žijem pro tým.
1. Mičkal - bere vážně každý zápas, trénink či přátelák, těžce prožívá úspěch i neúspěch, prostě vždy na 100% ( krom toho je rozhodčí, takže trochu protekce tam je)
2. Martiník - rovněž vše bere vážně, dře v každém utkání, chce být za každou cenu prospěšný týmu, i když se mu zrovna nedaří, prostě nic neodflákne.
3. Macura - zapůsobil na mě v mistrácích bojovností a i on dřel pro tým.
Dále bych chtěl vyzdvihnout Švajdu, Hrabčáka, Tobiho, Messiho( ale moc se vzteká), ale tak bych mohl vyjmenovat celý tým.

1.Mickal 2.Tobias 3.Jochym

Kacer v klidu se lec na ten turnaj je domkuveny
Lada

1. Tobi -- skryty talent
2. Micka -- Tahoun tymu
3. Dalibor -- Univerzal jak dobry utocnik tak i obrance.Proste kvalita

Jeste ti dam vedet tyden dopredu majklos uvidim jak to bude dal s tym kolenem pomaly jde s tym hybat ale otika porad uvidim dam urco vedet

1.misto Mickal - bojovnost,srdcar je na vsech akcich a trenincich,tahne nas tym
2.misto Kratina - dle meho nazoru momentalne nejlepsi obrance a podporuje skvele i utok
3.misto Jochym - drzi nas tym a kdyz ma svuj den vychyta vse
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
V sobotu si přineste pitný režim, bude chytat, mimo Michala i Domes. V pátek přineste příspěvky! Martin je vybere.