Diskuze
Kaczer | 02.01.2012 17:01
Majklos budes muset jit sedmeho na zapas zatim newim jak s tym kolenem lepsi uz to nebude takze delsi dobu pouza
Majklos budes muset jit sedmeho na zapas zatim newim jak s tym kolenem lepsi uz to nebude takze delsi dobu pouza
sudi | 31.12.2011 15:22
Všem přeji do Nového roku mnoho osobních i sportovních úspěchů, pevné zdraví a usměv na tváři. Vše nej!
Všem přeji do Nového roku mnoho osobních i sportovních úspěchů, pevné zdraví a usměv na tváři. Vše nej!
Tobiaso | 24.12.2011 16:32
taky borci všechno nejlepší a srtašně moc krásné a příjemné vánoce
taky borci všechno nejlepší a srtašně moc krásné a příjemné vánoce
Švajdič | 24.12.2011 12:14
Čau chlapi. Přeji Vám taky Šťastné a Veselé Vánoce
Čau chlapi. Přeji Vám taky Šťastné a Veselé Vánoce
7Elnino7 | 24.12.2011 8:23
Přeji všem šťastné a veselé.....
Přeji všem šťastné a veselé.....
Tobiaso | 22.12.2011 20:56
+ bych chtel pochvalit cely team ... ikdyz obcas to vre tak jde videt ta supr parta, ktera se dokaze pobavit ale take pohecovat a obcas zdupat a tak to ma byt take zaslouzi pochvalu realizacni team tim myslim sudiho a vsehny kdo se staraji o chod teamu a stranky ) jen tak dal a doufam ze na konci sezony budem zapijet postup !! .. PS: dlouho jsme netrefil tycku :D
+ bych chtel pochvalit cely team ... ikdyz obcas to vre tak jde videt ta supr parta, ktera se dokaze pobavit ale take pohecovat a obcas zdupat a tak to ma byt take zaslouzi pochvalu realizacni team tim myslim sudiho a vsehny kdo se staraji o chod teamu a stranky ) jen tak dal a doufam ze na konci sezony budem zapijet postup !! .. PS: dlouho jsme netrefil tycku :D
Tobiaso | 22.12.2011 20:45
hej tak ja si myslim ze:
1) Mičkal - tahoun teamu! dava dulezite goly a neboji se vyhecovat team!
2) Jochym - ma presvedsive vykony, chytne obcas nemozne! ale obcas pusti naprostou katastrofu ale hold golman si to musi obcas vybrat )
3) Dalibor - ma prehled, umi zakoncit ale obcas se moc vychvaluje :D:D:D
hej tak ja si myslim ze:
1) Mičkal - tahoun teamu! dava dulezite goly a neboji se vyhecovat team!
2) Jochym - ma presvedsive vykony, chytne obcas nemozne! ale obcas pusti naprostou katastrofu ale hold golman si to musi obcas vybrat )
3) Dalibor - ma prehled, umi zakoncit ale obcas se moc vychvaluje :D:D:D
sudi | 22.12.2011 17:28
Když se ti nedaří, tak se vztekáš! A tvou hru jsem pochválil, tak se nevztekej!
Když se ti nedaří, tak se vztekáš! A tvou hru jsem pochválil, tak se nevztekej!
gaizka mendieta | 22.12.2011 6:19
dobrou
dobrou
gaizka mendieta | 22.12.2011 6:19
no hrajes uplne na pi.u jeste ani nerespektujes davida villu
no hrajes uplne na pi.u jeste ani nerespektujes davida villu
Vr5kin | 21.12.2011 23:29
A v čem se vztekám?Řekněte mi co dělám špatně ať vím v čem se zlepšit???Nemyslím si,že bych hrál nějak špatně...
A v čem se vztekám?Řekněte mi co dělám špatně ať vím v čem se zlepšit???Nemyslím si,že bych hrál nějak špatně...
Sobolinho | 21.12.2011 21:52
Chlapi, tedkom se zdrzim hlasovani, nechodim na treninky, byl jsem pouze na jednom zapase se podivat, duvod zranene koleno, jiste vsichni vite a proto si myslim, ze by to ode mne nebylo objektivni...
Chlapi, tedkom se zdrzim hlasovani, nechodim na treninky, byl jsem pouze na jednom zapase se podivat, duvod zranene koleno, jiste vsichni vite a proto si myslim, ze by to ode mne nebylo objektivni...
sudi | 21.12.2011 20:22
Od kapitána A týmu bych čekal obšírnější hodnocení.
Těžko vybírat, všichni futsalem žijem, někdo vic, někdo míň, ale dohromady žijem pro tým.
1. Mičkal - bere vážně každý zápas, trénink či přátelák, těžce prožívá úspěch i neúspěch, prostě vždy na 100% ( krom toho je rozhodčí, takže trochu protekce tam je)
2. Martiník - rovněž vše bere vážně, dře v každém utkání, chce být za každou cenu prospěšný týmu, i když se mu zrovna nedaří, prostě nic neodflákne.
3. Macura - zapůsobil na mě v mistrácích bojovností a i on dřel pro tým.
Dále bych chtěl vyzdvihnout Švajdu, Hrabčáka, Tobiho, Messiho( ale moc se vzteká), ale tak bych mohl vyjmenovat celý tým.
Od kapitána A týmu bych čekal obšírnější hodnocení.
Těžko vybírat, všichni futsalem žijem, někdo vic, někdo míň, ale dohromady žijem pro tým.
1. Mičkal - bere vážně každý zápas, trénink či přátelák, těžce prožívá úspěch i neúspěch, prostě vždy na 100% ( krom toho je rozhodčí, takže trochu protekce tam je)
2. Martiník - rovněž vše bere vážně, dře v každém utkání, chce být za každou cenu prospěšný týmu, i když se mu zrovna nedaří, prostě nic neodflákne.
3. Macura - zapůsobil na mě v mistrácích bojovností a i on dřel pro tým.
Dále bych chtěl vyzdvihnout Švajdu, Hrabčáka, Tobiho, Messiho( ale moc se vzteká), ale tak bych mohl vyjmenovat celý tým.
gaizka mendieta | 21.12.2011 17:55
1.Mickal 2.Tobias 3.Jochym
1.Mickal 2.Tobias 3.Jochym
gaizka mendieta | 21.12.2011 17:53
Kacer v klidu se lec na ten turnaj je domkuveny
Lada
Kacer v klidu se lec na ten turnaj je domkuveny
Lada
Yaina | 21.12.2011 11:39
1. Tobi -- skryty talent
2. Micka -- Tahoun tymu
3. Dalibor -- Univerzal jak dobry utocnik tak i obrance.Proste kvalita
1. Tobi -- skryty talent
2. Micka -- Tahoun tymu
3. Dalibor -- Univerzal jak dobry utocnik tak i obrance.Proste kvalita
7Elnino7 | 20.12.2011 20:57
hlasovat
hlasovat
Kaczer | 18.12.2011 23:25
Jeste ti dam vedet tyden dopredu majklos uvidim jak to bude dal s tym kolenem pomaly jde s tym hybat ale otika porad uvidim dam urco vedet
Jeste ti dam vedet tyden dopredu majklos uvidim jak to bude dal s tym kolenem pomaly jde s tym hybat ale otika porad uvidim dam urco vedet
Trulli | 18.12.2011 16:14
1.misto Mickal - bojovnost,srdcar je na vsech akcich a trenincich,tahne nas tym
2.misto Kratina - dle meho nazoru momentalne nejlepsi obrance a podporuje skvele i utok
3.misto Jochym - drzi nas tym a kdyz ma svuj den vychyta vse
1.misto Mickal - bojovnost,srdcar je na vsech akcich a trenincich,tahne nas tym
2.misto Kratina - dle meho nazoru momentalne nejlepsi obrance a podporuje skvele i utok
3.misto Jochym - drzi nas tym a kdyz ma svuj den vychyta vse
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 3
V sobotu si přineste pitný režim, bude chytat, mimo Michala i Domes. V pátek přineste příspěvky! Martin je vybere.