Diskuze
Novak | 06.01.2012 8:34
Zdar... v sobotu jedu z FM... takze jestli chce nekdo pribrat dejte vedet...
Zdar... v sobotu jedu z FM... takze jestli chce nekdo pribrat dejte vedet...
Sobolinho | 06.01.2012 7:02
Doufam,ze nam uvaris dobry caj, Messi ;-))
Doufam,ze nam uvaris dobry caj, Messi ;-))
Vr5kin | 05.01.2012 20:23
Já pivo a vy jonťák
Já pivo a vy jonťák
7Elnino7 | 05.01.2012 20:15
Jojo pojedeme s Messi proceduru cukr a bič!
Jojo pojedeme s Messi proceduru cukr a bič!
Vr5kin | 05.01.2012 20:11
Připravte se na kraval z lavičky himlhergot!!!
Připravte se na kraval z lavičky himlhergot!!!
sudi | 05.01.2012 19:16
Dobrá sestava!
Dobrá sestava!
7Elnino7 | 05.01.2012 19:14
jinak hlásit se na 14.tého a 15.tého
* 15tého Béčkaři co robí v Asusu zvažte jestli budete hrát když půjdete na akci den předtím!!! ožralé už bylo první kolo nemusí být i třetí takže buď nejdu a nebo zodpovědnost
jinak hlásit se na 14.tého a 15.tého
* 15tého Béčkaři co robí v Asusu zvažte jestli budete hrát když půjdete na akci den předtím!!! ožralé už bylo první kolo nemusí být i třetí takže buď nejdu a nebo zodpovědnost
7Elnino7 | 05.01.2012 19:11
SRAZ 11:50 - 12:00 Hala Sareza
* Pro Macurku můžeš přijít později hraješ až druhý zápas takže tak do 12:40ti
SRAZ 11:50 - 12:00 Hala Sareza
* Pro Macurku můžeš přijít později hraješ až druhý zápas takže tak do 12:40ti
7Elnino7 | 05.01.2012 19:09
Takže jelikož Švajdič je KO, musel jsem v prvním zápase improvizovat. Ptž. Jochym po Vánocíh ještě nechytal a musí se někde rozchytat jeden zápas za béčko odchytá ať pak na mistráky nejde z plné polní.
1. zápas sestava: JOCHYM "A"
(NOVAK - ŠIK, VANĚK - ŽVATORA)(MIČKAL "A" - KOŽUCH "A", SOBEK - PEŇAZ) Náhradníci: Hrabčák,Domes
2. zápas: DOMES
(NOVAK - MACURA "A",ŠIK - HRABČÁK)(KOŽUCH "A" - MIČKAL "A" "A",SOBEK - ŽVATORA) Náhradníci: Vaněk, Peňaz
3. zápas: DOMES
(NOVAK - MACURA "A",HRABČÁK - VANĚK)(KOŽUCH "A" - MIČKAL "A", PEŇAZ - ŽVATORA) Náhradníci: Šik,Sobek
Tohle je moje ideální varinta, může se to změnit, uvidíme jak bude na tom Sobolinhovo koleno!! Šik první zápas do útoku jelikož žádný jiný útočník není v béčku a jeví se mi jako nejútočnější ze všech obránců...Na lávičce nás bude dirigovat můj Asisten Lionel Luccass Vrška Messi
Takže jelikož Švajdič je KO, musel jsem v prvním zápase improvizovat. Ptž. Jochym po Vánocíh ještě nechytal a musí se někde rozchytat jeden zápas za béčko odchytá ať pak na mistráky nejde z plné polní.
1. zápas sestava: JOCHYM "A"
(NOVAK - ŠIK, VANĚK - ŽVATORA)(MIČKAL "A" - KOŽUCH "A", SOBEK - PEŇAZ) Náhradníci: Hrabčák,Domes
2. zápas: DOMES
(NOVAK - MACURA "A",ŠIK - HRABČÁK)(KOŽUCH "A" - MIČKAL "A" "A",SOBEK - ŽVATORA) Náhradníci: Vaněk, Peňaz
3. zápas: DOMES
(NOVAK - MACURA "A",HRABČÁK - VANĚK)(KOŽUCH "A" - MIČKAL "A", PEŇAZ - ŽVATORA) Náhradníci: Šik,Sobek
Tohle je moje ideální varinta, může se to změnit, uvidíme jak bude na tom Sobolinhovo koleno!! Šik první zápas do útoku jelikož žádný jiný útočník není v béčku a jeví se mi jako nejútočnější ze všech obránců...Na lávičce nás bude dirigovat můj Asisten Lionel Luccass Vrška Messi
sudi | 05.01.2012 17:59
Nezapomeňte, že tím pádem jste zodpovědni za výsledky a budete se zodpovídat!!
Nezapomeňte, že tím pádem jste zodpovědni za výsledky a budete se zodpovídat!!
Vr5kin | 05.01.2012 16:33
Bude mi ctí Torres
Bude mi ctí Torres
7Elnino7 | 05.01.2012 16:23
Messi budeš mi dělat asistenta?
Messi budeš mi dělat asistenta?
Yaina | 05.01.2012 16:07
Vrki ja jedu :O na trenu se domluvime v patek...
Vrki ja jedu :O na trenu se domluvime v patek...
Vr5kin | 05.01.2012 12:28
Nějaký Frýdečák co by mě přibral?Jel bych se podívat
Nějaký Frýdečák co by mě přibral?Jel bych se podívat
sudi | 04.01.2012 18:12
Pošlu Ti je spolu s dresy.
Pošlu Ti je spolu s dresy.
Sobolinho | 04.01.2012 18:10
Ja nemam stulpny Jiriku...
Ja nemam stulpny Jiriku...
sudi | 04.01.2012 17:28
V sobotu se hraje v černých dresech, Lukáš vezme pro případ rozlišováky. Zápisy píše a vedoucím pro všechny tři utkání je Martin M., takže on bude rozhodovat kdo hraje a kdo né. Kapitánem pověřuji Honzu Švajdiče, pokud se tedy zúčastní, pokud nebude, tak Peňu. Pak mi dejte vědět jak jste dopadli, já se budu potit na testech na Strahově. Takže hodně štěstí!
V sobotu se hraje v černých dresech, Lukáš vezme pro případ rozlišováky. Zápisy píše a vedoucím pro všechny tři utkání je Martin M., takže on bude rozhodovat kdo hraje a kdo né. Kapitánem pověřuji Honzu Švajdiče, pokud se tedy zúčastní, pokud nebude, tak Peňu. Pak mi dejte vědět jak jste dopadli, já se budu potit na testech na Strahově. Takže hodně štěstí!
+vanous+ | 03.01.2012 20:23
1.Mičkal-dáva duležite goly a vyburcuje tým k pořádnému výsledku
2.Kožuch-má jako málo který přehled na hřišti, ale měl by přidat je dost pomalý
3.Jochym-Super golman a takového tým potřebuje
1.Mičkal-dáva duležite goly a vyburcuje tým k pořádnému výsledku
2.Kožuch-má jako málo který přehled na hřišti, ale měl by přidat je dost pomalý
3.Jochym-Super golman a takového tým potřebuje
7Elnino7 | 02.01.2012 17:32
v sobotu chytá Domes!! jinak hlaste se na sobotu hráči béčka hlávně, hráči áčka už jsou nahlašení!! Zatím přístup nulový! některých
v sobotu chytá Domes!! jinak hlaste se na sobotu hráči béčka hlávně, hráči áčka už jsou nahlašení!! Zatím přístup nulový! některých
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 3
Naši soupeřem v poháru FAČR v 1. kole je FK Paskov. navrhl jsem jim termín utkání příší středu nebo čtvrtek pokud budou mít halu, nebo u nás 20.1. místo tréninku ve F-M.
Co ty výsledky B týmu?