Diskuze

Hala VŠB Ostrava, 20:00, Ostrava - Poruba.
Nevíte někdo jak to vypadá s Kačerem a jeho budoucností ve futsale?

Ukecaval jsem i Svajdika a kde se to hraje a v kolik?

tak zatím jedu Kuba, Ivo, helma a já..

Hlaste se na neděli, ať můžu připravit sestavu a napsat zápisy.

Martin mozna bych jel

Ja jedu kdyztak pojedu na trenink autem i ja kdybybyl zajem

v pátek 27.1 hraje VŠB OSTRAVA S HAVÍŘOVEM já se jdu podívat jdete někdo semnou???

To je správny přístup!

Kluci musime udelat vse!!! Vsak Vy vite! Jedeme bomby!!! Za sebe tam necham vse!!! POJDME KLUCI!

*aktualizaec tabulky a kdo ským ještě hraje

ale od střelce takového formátu čekáme branek více

I přes neproměněné šance je zatím Ivo našim nej střelcem.

Tak ke včerejšku, super postoupili jsme!!!, ale určitě bych krotil euforii. Zrovna v tom včerejším zápase se ukázali podle mě dvě největší slabiny této sezóny!!! 1. Tragické procento proměněných šancí

V aktuální tabulce 2.třídy jsme na 4. místě. Reálně, protože není stejný počet utkání jsme na 2. - 3. místě.
http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/moravskoslezsky/ostrava-opava/index.php

Super výkon chlapi :-) Jinač škoda Luki té střeny no :-) Zamlouvám si to videjo ze zápasu,ještě jsem neviděl žádný zápas

Dalibore, finance O.K., máš zaplacené příspěvky do března.

Taky souhlasím s FM. Dalibore, zajisti halu do 19.2.2012, v úterý nebo ve středu v cca 17 - 19 hod.

Dik Majklos chtel sem to trefit ale tak co uz dulezity je postup jinak jsem taky proto aby jsme proti vsb hrali u nas

Tak hoši jedu vlakem do Prahy a shlédl jsem zapas. Prvni poločas chaos v obrane par nepromenenych šanci. Ale druhy poločas jsme začli hrát od zadu obrana zodpovědné bránila i kdyz sem tam někdo utekl. Ale ty nepromenene šance .... No uvidíte sami az to donesu. Jinak jak dal Ivo na 4:2 tak si pekne zaplaval na videu to vypada dobře tak jsem se zasmal

Tak to v pátek donesu na trénink nakonec jdu jsem se popletl. Takže te nepotěším Martasi

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
Jel bych se taky podivat