Diskuze
sudi | 24.01.2012 16:57
Hala VŠB Ostrava, 20:00, Ostrava - Poruba.
Nevíte někdo jak to vypadá s Kačerem a jeho budoucností ve futsale?
Hala VŠB Ostrava, 20:00, Ostrava - Poruba.
Nevíte někdo jak to vypadá s Kačerem a jeho budoucností ve futsale?
Yaina | 24.01.2012 15:30
Ukecaval jsem i Svajdika a kde se to hraje a v kolik?
Ukecaval jsem i Svajdika a kde se to hraje a v kolik?
7Elnino7 | 23.01.2012 17:27
tak zatím jedu Kuba, Ivo, helma a já..
tak zatím jedu Kuba, Ivo, helma a já..
sudi | 23.01.2012 17:19
Hlaste se na neděli, ať můžu připravit sestavu a napsat zápisy.
Hlaste se na neděli, ať můžu připravit sestavu a napsat zápisy.
Yaina | 23.01.2012 15:29
Martin mozna bych jel
Martin mozna bych jel
Majklos. | 22.01.2012 22:01
Ja jedu kdyztak pojedu na trenink autem i ja kdybybyl zajem
Ja jedu kdyztak pojedu na trenink autem i ja kdybybyl zajem
7Elnino7 | 22.01.2012 21:01
v pátek 27.1 hraje VŠB OSTRAVA S HAVÍŘOVEM já se jdu podívat jdete někdo semnou???
v pátek 27.1 hraje VŠB OSTRAVA S HAVÍŘOVEM já se jdu podívat jdete někdo semnou???
sudi | 22.01.2012 17:59
To je správny přístup!
To je správny přístup!
Ivon-Bohumín | 22.01.2012 17:41
Kluci musime udelat vse!!! Vsak Vy vite! Jedeme bomby!!! Za sebe tam necham vse!!! POJDME KLUCI!
Kluci musime udelat vse!!! Vsak Vy vite! Jedeme bomby!!! Za sebe tam necham vse!!! POJDME KLUCI!
7Elnino7 | 21.01.2012 23:41
*aktualizaec tabulky a kdo ským ještě hraje
*aktualizaec tabulky a kdo ským ještě hraje
7Elnino7 | 21.01.2012 19:07
ale od střelce takového formátu čekáme branek více )
ale od střelce takového formátu čekáme branek více )
sudi | 21.01.2012 18:25
I přes neproměněné šance je zatím Ivo našim nej střelcem.
I přes neproměněné šance je zatím Ivo našim nej střelcem.
7Elnino7 | 21.01.2012 15:23
Tak ke včerejšku, super postoupili jsme!!!, ale určitě bych krotil euforii. Zrovna v tom včerejším zápase se ukázali podle mě dvě největší slabiny této sezóny!!! 1. Tragické procento proměněných šancí ať jsem to já, nebo Ivo nebo Kožo týka se to všech prostě je třeba se na tréninku na tohle zaměřit a dohrávat ty akce bez srandiček....2. Obrana nějak poslední zápasy děláme ty samé chyby co v "B" týmu vytáhnem se a nikdo za nás nejde, nebo propadnem a nehcáme je jít do protiútoku...prostě hráče necháváme za sebou, jsme málo důrazní!! Například první 4ka ty naše obranné rohy jsou tragické vždycky ať už Ivošovi, nebo Messimu Ti hráči utečou tohle ze silnějšíma soupeřama budou góly...Třeba makat synci jestli chcem být v prosinci v té TV...
Tak ke včerejšku, super postoupili jsme!!!, ale určitě bych krotil euforii. Zrovna v tom včerejším zápase se ukázali podle mě dvě největší slabiny této sezóny!!! 1. Tragické procento proměněných šancí ať jsem to já, nebo Ivo nebo Kožo týka se to všech prostě je třeba se na tréninku na tohle zaměřit a dohrávat ty akce bez srandiček....2. Obrana nějak poslední zápasy děláme ty samé chyby co v "B" týmu vytáhnem se a nikdo za nás nejde, nebo propadnem a nehcáme je jít do protiútoku...prostě hráče necháváme za sebou, jsme málo důrazní!! Například první 4ka ty naše obranné rohy jsou tragické vždycky ať už Ivošovi, nebo Messimu Ti hráči utečou tohle ze silnějšíma soupeřama budou góly...Třeba makat synci jestli chcem být v prosinci v té TV...
sudi | 21.01.2012 12:03
V aktuální tabulce 2.třídy jsme na 4. místě. Reálně, protože není stejný počet utkání jsme na 2. - 3. místě.
http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/moravskoslezsky/ostrava-opava/index.php
V aktuální tabulce 2.třídy jsme na 4. místě. Reálně, protože není stejný počet utkání jsme na 2. - 3. místě.
http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/moravskoslezsky/ostrava-opava/index.php
Vr5kin | 21.01.2012 11:34
Super výkon chlapi :-) Jinač škoda Luki té střeny no :-) Zamlouvám si to videjo ze zápasu,ještě jsem neviděl žádný zápas
Super výkon chlapi :-) Jinač škoda Luki té střeny no :-) Zamlouvám si to videjo ze zápasu,ještě jsem neviděl žádný zápas
sudi | 21.01.2012 10:23
Dalibore, finance O.K., máš zaplacené příspěvky do března.
Dalibore, finance O.K., máš zaplacené příspěvky do března.
sudi | 21.01.2012 10:04
Taky souhlasím s FM. Dalibore, zajisti halu do 19.2.2012, v úterý nebo ve středu v cca 17 - 19 hod.
Taky souhlasím s FM. Dalibore, zajisti halu do 19.2.2012, v úterý nebo ve středu v cca 17 - 19 hod.
Trulli | 21.01.2012 8:10
Dik Majklos chtel sem to trefit ale tak co uz dulezity je postup jinak jsem taky proto aby jsme proti vsb hrali u nas
Dik Majklos chtel sem to trefit ale tak co uz dulezity je postup jinak jsem taky proto aby jsme proti vsb hrali u nas
Majklos. | 21.01.2012 0:19
Tak hoši jedu vlakem do Prahy a shlédl jsem zapas. Prvni poločas chaos v obrane par nepromenenych šanci. Ale druhy poločas jsme začli hrát od zadu obrana zodpovědné bránila i kdyz sem tam někdo utekl. Ale ty nepromenene šance .... No uvidíte sami az to donesu. Jinak jak dal Ivo na 4:2 tak si pekne zaplaval na videu to vypada dobře tak jsem se zasmal . A Škoda že Luki nedal na 5:2 před rodinkou pekne to trefil. .
Tak to v pátek donesu na trénink nakonec jdu jsem se popletl. Takže te nepotěším Martasi dobrou !
Tak hoši jedu vlakem do Prahy a shlédl jsem zapas. Prvni poločas chaos v obrane par nepromenenych šanci. Ale druhy poločas jsme začli hrát od zadu obrana zodpovědné bránila i kdyz sem tam někdo utekl. Ale ty nepromenene šance .... No uvidíte sami az to donesu. Jinak jak dal Ivo na 4:2 tak si pekne zaplaval na videu to vypada dobře tak jsem se zasmal . A Škoda že Luki nedal na 5:2 před rodinkou pekne to trefil. .
Tak to v pátek donesu na trénink nakonec jdu jsem se popletl. Takže te nepotěším Martasi dobrou !
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 2
Jel bych se taky podivat