Diskuze

Výsledky:
Pegasus - Inkognito 3:0, 1:0, 3:4.
Trenér spokojen, já taky.

Výsledky:
Pegasus " B " - Bukanýři 1:2,
Tobi ( Macura)
Pegasus " B " - Mroki 2:2,
Vrška ( Mičkal ),Macura(Tobi)
Pegasus " B " - Roxbury 4:1,
Peňa(Jochym),Vrška,Peňa(Mičkal),Peňa(Vrška)
Vloženy poslední dva turnaje B týmu - 8. a 14. Dubna.
Přihlásím nás na Rychlý míč 2012, hraje se zase na Vítku. Termíny až po rozlosování (Duben - Květen)

V pátek přineste dlužné příspěvky, Martin to bude vybírat!

V sobotu jsem nemohl dorazit navic mam nb v oprave takze nemam v Praze net a doma se sem tam podivam takze kdybych se nekam neprihlasil tak se omlouvam.

okk blaznii :D heej uvidime...ale ja si myslim ze biidne!:D

Branky a asistence aktualizuje Martin hned jak bude moct.

ale je mi lito ze u te posledni branky nemam bodik :D:D:D... pls hodte mi tu bodovani kolik mi jeste schazi na topku

ja nemam ale kuknu se jeste ...

Ja mam jedny, vyperu a donesu..

Pánové, scházejí 3x trenky, kdo je má?

Výsledky B týmu:
Pegasus - Hass 3:2
Peňa (Tobi), Tobi (Ondruš), Vrška (Tobi).
Kvalitní výkon, ze stavu 0:2 otočený zápas, 1.bod pro našeho nového hráče - Martin Ondruš.
Pegasus - Cobra 3:2
Tobi (Peňa), Vrška (Tobi), Peňa (Kraťas)
Zase kvalitní výkon, nádherná akce zakončena brankou od Messiho, 30 sekund před koncem soupeř vyrovnal na 2:2 ,ale Kraťas vybojoval míč a Peňa nekompromisně 20 sekund do konce vymetl šibenici a nedal brankáři sebemenší šanci - 3:2.
Myslím, že jsme se dnes skvěle bavili futsalem, jen tak dál!!

11.3 turnaj "B" týmu jdu

jinak výseldky třetí třídy dobré dneska hodně remíz a vrch postrácel takže se béčko může klidně dotáhnout..

11.3 turnaj Pegasus "B" dopíšu do kalendáře...

Pánové, noste příspěvky, nějak jste polevili, ale hala se musí platit každý týden!! Ti co nedluží nic: Martiník,Honěk,Žvatora,Vaněk,Kožušník,Macura,Grzegorz,Kratina,Domes. Tedy 9 z 19, tedy menší půlka! Prosím do konce měsíce uhradit.

Visca El Pegasus i Visca Ostrava!!!

Nemůže, ale je lepší být na postupovém místě a mít alternativy. Co když A - tým zázračně postoupí, třeba bude postupovat 8 týmů, co můžeš vědět.

to jako muze hrat Acko a Becko ve stejne skupine?? bo chcete Acko odhlasit?

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 4
CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA
!!!!!!!! POSTUP !!!!!!!!