Diskuze

Tak dneska pekny fotbal az na ten muj posledni zapas omlouvam se byl jsem po nocni a uz jsem byl KO. Jinak velka gratulace Svajdovi posledni dva turnaje hral velice dobre

JINAK INFO K CHATE JAK JSEM RIKAL JE TADY TATO DRUHA VARIANTA JE TO TAM TAKY SUPER !! http://www.ondrasuvdvur.cz/cz/

Dnešní výsledky:
FK Pegasus - FC Inkognito 2:0
Švajda(Peňa), Švajda(Jochym)
FK Pegasus - Roub 5:2
Švajda(Šik),Vrška,Šik,Tobiáš(Kraťina),Švajda(Tobiáš)
FK Pegasus - Maxi Kings 1:4
Martiník(Peňa)
Krom posledního utkání, dobrá práce.

Laďa držím palce ať je vše OK

toe mi lito

jinak samo hlavne.at je.vse ok!!!!!!!!

Dali to opet trefil.

no ale Ladik to neznamena ze chodit na zapasy v roli funkcionare nejde a nasledne zhodnoceni v hospode te taky nemine;-)

To mě moc mrzí! Zdraví je vždy na prvním místě. Přeji Ti hodně štěstí a ať Ti vše po zdravotní, a i životní, stránce dobře dopadne.

Čaute, mám špatnou zprávu. Byl jsem dnes po roce na kontrole se srdcem a má nedomýkavost chlopně se opět o něco zhoršila. Ze střední závažnosti to přeskočilo na významnou. Výměna chlopně se hodně přiblížila, možná už to je jistota. Za týden jdu k dalšímu doktorovi, tak uvidím.
Takže bohužel musím oznámit, že končím s nejen s futsalem, ale i s dalšími náročnějšími sporty

Díky, že jsem si s vámi mohl aspoň párkrát zahrát, bylo to super, a přeju hodně štěstí v dalších turnajích.

Pánové, je nás 21 a jen 12 dalo vědět, jestli se hodlají zúčastnit tr. nebo mistráků. Co ostatní?!

V sobotu beru bílé dresy, vemte si bílé štulpny!

FC Inkognito by rádo poděkovalo spřízněnému týmu FK Pegasus za skvělou podporu a parádní atmosféru na zápase s ROUB Vítkovice. Hoši, byl to kotel jak sviňa!! Takový hukot při každé střele či jen náznaku šance, to se na futsalu jen tak nezažije, byla to pecka.
Ještě jednou díky, teď je zase řada na nás.

ty.mi taky neni moc.takovych co jim das housle sem a tam:-)

Kožo, vrať se. Chybíš mi tam

Nedame vam ten flek zadarmo: Inkognito-MaxiKings 2:0, Inkognito-ROUB 2:1. Diky za divackou podporu! Martin S., Inkognito

no chtel jsem uz ted ale zrusilo se trenink tak ted v patek urcite!

tak taak a ty kdy se objevis?? barabo to se hned oslavi navrat straceneho bratra

gratulace !! jeste bude titul

Dnešní výsledky:
FK Pegasus "B" - FB Servis CZ 1:0,
Ondruš ( Vška )
FK Pegasus "B" - Literpool 2:1, Tobiáš(Kratina),Tobiáš(Kratina)
Dobrá práce!
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
tak ondrasuv dvur mam na zivo odskouseny a zrubat se.tam da poradne:-)nevim akorat jak kolem treba s fotbalem..ale na te prvni byla velka vyhoda toho ohniste