Diskuze
Majklos. | 14.04.2012 17:24
Tak dneska pekny fotbal az na ten muj posledni zapas omlouvam se byl jsem po nocni a uz jsem byl KO. Jinak velka gratulace Svajdovi posledni dva turnaje hral velice dobre Ale to samozrejme vsichni.
JINAK INFO K CHATE JAK JSEM RIKAL JE TADY TATO DRUHA VARIANTA JE TO TAM TAKY SUPER !! http://www.ondrasuvdvur.cz/cz/
Tak dneska pekny fotbal az na ten muj posledni zapas omlouvam se byl jsem po nocni a uz jsem byl KO. Jinak velka gratulace Svajdovi posledni dva turnaje hral velice dobre Ale to samozrejme vsichni.
JINAK INFO K CHATE JAK JSEM RIKAL JE TADY TATO DRUHA VARIANTA JE TO TAM TAKY SUPER !! http://www.ondrasuvdvur.cz/cz/
sudi | 14.04.2012 15:25
Dnešní výsledky:
FK Pegasus - FC Inkognito 2:0
Švajda(Peňa), Švajda(Jochym)
FK Pegasus - Roub 5:2
Švajda(Šik),Vrška,Šik,Tobiáš(Kraťina),Švajda(Tobiáš)
FK Pegasus - Maxi Kings 1:4
Martiník(Peňa)
Krom posledního utkání, dobrá práce.
Dnešní výsledky:
FK Pegasus - FC Inkognito 2:0
Švajda(Peňa), Švajda(Jochym)
FK Pegasus - Roub 5:2
Švajda(Šik),Vrška,Šik,Tobiáš(Kraťina),Švajda(Tobiáš)
FK Pegasus - Maxi Kings 1:4
Martiník(Peňa)
Krom posledního utkání, dobrá práce.
7Elnino7 | 13.04.2012 9:52
Laďa držím palce ať je vše OK
Laďa držím palce ať je vše OK
Tobiaso | 12.04.2012 22:11
toe mi lito doufam ze vse dopadne OK ... tak borci tedkom bych to videl na 9 bodu pro Ladika coz?...zamakame! a Daja trefil finkcionaru nikdy neni dost!
toe mi lito doufam ze vse dopadne OK ... tak borci tedkom bych to videl na 9 bodu pro Ladika coz?...zamakame! a Daja trefil finkcionaru nikdy neni dost!
gaizka mendieta | 12.04.2012 21:33
jinak samo hlavne.at je.vse ok!!!!!!!!
jinak samo hlavne.at je.vse ok!!!!!!!!
Yaina | 12.04.2012 21:31
Dali to opet trefil.
Dali to opet trefil.
gaizka mendieta | 12.04.2012 21:28
no ale Ladik to neznamena ze chodit na zapasy v roli funkcionare nejde a nasledne zhodnoceni v hospode te taky nemine;-)
no ale Ladik to neznamena ze chodit na zapasy v roli funkcionare nejde a nasledne zhodnoceni v hospode te taky nemine;-)
sudi | 12.04.2012 19:48
To mě moc mrzí! Zdraví je vždy na prvním místě. Přeji Ti hodně štěstí a ať Ti vše po zdravotní, a i životní, stránce dobře dopadne.
To mě moc mrzí! Zdraví je vždy na prvním místě. Přeji Ti hodně štěstí a ať Ti vše po zdravotní, a i životní, stránce dobře dopadne.
VladaD | 12.04.2012 19:36
Čaute, mám špatnou zprávu. Byl jsem dnes po roce na kontrole se srdcem a má nedomýkavost chlopně se opět o něco zhoršila. Ze střední závažnosti to přeskočilo na významnou. Výměna chlopně se hodně přiblížila, možná už to je jistota. Za týden jdu k dalšímu doktorovi, tak uvidím.
Takže bohužel musím oznámit, že končím s nejen s futsalem, ale i s dalšími náročnějšími sporty .
Díky, že jsem si s vámi mohl aspoň párkrát zahrát, bylo to super, a přeju hodně štěstí v dalších turnajích.
Čaute, mám špatnou zprávu. Byl jsem dnes po roce na kontrole se srdcem a má nedomýkavost chlopně se opět o něco zhoršila. Ze střední závažnosti to přeskočilo na významnou. Výměna chlopně se hodně přiblížila, možná už to je jistota. Za týden jdu k dalšímu doktorovi, tak uvidím.
Takže bohužel musím oznámit, že končím s nejen s futsalem, ale i s dalšími náročnějšími sporty .
Díky, že jsem si s vámi mohl aspoň párkrát zahrát, bylo to super, a přeju hodně štěstí v dalších turnajích.
sudi | 12.04.2012 16:49
Pánové, je nás 21 a jen 12 dalo vědět, jestli se hodlají zúčastnit tr. nebo mistráků. Co ostatní?!
Pánové, je nás 21 a jen 12 dalo vědět, jestli se hodlají zúčastnit tr. nebo mistráků. Co ostatní?!
sudi | 12.04.2012 16:47
V sobotu beru bílé dresy, vemte si bílé štulpny!
V sobotu beru bílé dresy, vemte si bílé štulpny!
Jan Mokrý | 11.04.2012 9:44
FC Inkognito by rádo poděkovalo spřízněnému týmu FK Pegasus za skvělou podporu a parádní atmosféru na zápase s ROUB Vítkovice. Hoši, byl to kotel jak sviňa!! Takový hukot při každé střele či jen náznaku šance, to se na futsalu jen tak nezažije, byla to pecka.
Ještě jednou díky, teď je zase řada na nás.
FC Inkognito by rádo poděkovalo spřízněnému týmu FK Pegasus za skvělou podporu a parádní atmosféru na zápase s ROUB Vítkovice. Hoši, byl to kotel jak sviňa!! Takový hukot při každé střele či jen náznaku šance, to se na futsalu jen tak nezažije, byla to pecka.
Ještě jednou díky, teď je zase řada na nás.
gaizka mendieta | 10.04.2012 6:10
ty.mi taky neni moc.takovych co jim das housle sem a tam:-)
ty.mi taky neni moc.takovych co jim das housle sem a tam:-)
Martin S. (neregistrovaný) | 09.04.2012 21:18
Kožo, vrať se. Chybíš mi tam
Kožo, vrať se. Chybíš mi tam
Martin S. (neregistrovaný) | 09.04.2012 21:15
Nedame vam ten flek zadarmo: Inkognito-MaxiKings 2:0, Inkognito-ROUB 2:1. Diky za divackou podporu! Martin S., Inkognito
Nedame vam ten flek zadarmo: Inkognito-MaxiKings 2:0, Inkognito-ROUB 2:1. Diky za divackou podporu! Martin S., Inkognito
gaizka mendieta | 09.04.2012 6:48
no chtel jsem uz ted ale zrusilo se trenink tak ted v patek urcite!
no chtel jsem uz ted ale zrusilo se trenink tak ted v patek urcite!
Tobiaso | 08.04.2012 23:10
tak taak a ty kdy se objevis?? barabo to se hned oslavi navrat straceneho bratra
tak taak a ty kdy se objevis?? barabo to se hned oslavi navrat straceneho bratra
gaizka mendieta | 08.04.2012 21:20
gratulace !! jeste bude titul
gratulace !! jeste bude titul
sudi | 08.04.2012 14:33
Dnešní výsledky:
FK Pegasus "B" - FB Servis CZ 1:0,
Ondruš ( Vška )
FK Pegasus "B" - Literpool 2:1, Tobiáš(Kratina),Tobiáš(Kratina)
Dobrá práce!
Dnešní výsledky:
FK Pegasus "B" - FB Servis CZ 1:0,
Ondruš ( Vška )
FK Pegasus "B" - Literpool 2:1, Tobiáš(Kratina),Tobiáš(Kratina)
Dobrá práce!
Kategorie: futsal
Návštěv: 93012
Dnes: 0
Online: 2
tak ondrasuv dvur mam na zivo odskouseny a zrubat se.tam da poradne:-)nevim akorat jak kolem treba s fotbalem..ale na te prvni byla velka vyhoda toho ohniste