Diskuze

O.K.

Jirko dotahnu ti ty poukazky do intersportu kdyby jsme je dali vsichni Svajda,Klima a Dali tak mas 800 a treba neco uzitecneho koupis na treningy.... nevim za 200 si ani ponozky pomalu clovek nekoupi....

Dělal jsem inventůru výstroje pro příští sezonu, vyházel jsem vše roztrhané po tuhých bojích. Příští sezonu odehrajeme zase v černých a bílých dresech. Proto potřebuji vědět kdo potřebuje jaké štulpny abych je mohl zajistit. Né ale že to dopadne, že všichni potřebuji oboje nové!

No a berte na vědomí, že z největší pravděpodobností budou povinné i chrániče!

Akce Paskov splněna !

Na akci "Bílá" nakoupeno pro všechny:
100 ks kelímků 200ml
100 ks kelímků 80ml
100 ks plastových příborů
100 ks plastových tácků
8 ks hliníkových táců na gril
1,5 kg kečup jemný
1,3 kg hořčice
vezmu i pytle na odpadky
Když tak napište,co by ještě bylo potřeba vzít ve větším množtví pro všechny.

Ty pracuj na akci "Paskov". Láhev či láhve čekají.

že by bažant ! :D...

Kontakt na umělku je na odkaze:
http://www.sareza.cz/nase-arealy/vodni-areal-jih/o-stredisku/

Ahoj zájemče o futsal. Nové hráče příjmáme, umělka je v Ostravě - Jih, je to za aqaparkem u Bělského lesa. Jinak trénujeme v hale ve Frýdku - Místku v pátky 17:30 - 19:00.Do F-M se jezdí auty a vždy se domlouvají kluci mezi sebou.Soutěžní utkání hrajeme v ostravských halách. Teď máme v hale pauzu, začínáme v září. Jestli máš zálem, tak 28.6. v 17:00 na umělce. Tam se dozvíš vše podrobněji. Tak se zastav a vem si věci na fotbálek.

Je mi 19 let, mám zkušenosti z fotbalu i futsalu.

Zdravím, přijímáte nové hráče? Měl bych zájem si zahrát/zatrénovat. Kde trénujete (resp. na jaké adrese se nachází ona "Umělka Ostrava-Jih")?

Ok pojedeme rovnou z prace a nabereme klzuky dneska prijedu na tren se jen podivat tak se domluvime.

Dovolena je domluvena :-)

Kubik, privterim se k tobe pokud mozno..

Hlavně vemte nějaké palivo, myslím do grilu.

Majklos, ja gril beru taky. Tak jestli mas mista v aute, tak si domluvim dovcu na patek a pojedu s tebou, ok?

No jedu az po ranni smene jinac pro kluky takze tak okolo 2-4 budeme vyjizdet.Driv nemuzu.

No ja jedu z FM a vezu Vrsku a Tobiho co vim :O
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 3
Jiřiku ja bych potřeboval Bile...jaksi mi zružovely :D...