Diskuze

presne tak hlavne se uzdrav

Tak se hlavne uzdrav :O vsak uvidis sam co a jak!

Chlapi,smula se mi lepi na koleno

Zdar. Je tu navrh na salovku na Dubinu do haly, chodim tam ted s partiou z prace, jsou tam tri tretiny, jedna tretina je pomerne mala, ale za 420kc na 1,5hod. Daji se objednat i vsechny tri, kde je regulerni futsalove hriste. Tak pouvazujte co a jak a mohli bysme si jit zahrat. Treba pristi tyden..

Kubík, je to 600,- Kč, květen a červen. A píši si bílé štulpny.

Jiriku jati dluzim 300? a Chtel jsem uz predtim Bile stulpny mas napisane?

Gamaspol tam mel dva tymy a Nalosovali je poslu do skupiny =D =D =D a nepostoupil ani jeden =D =D =D malo jsme se smali =D =D =D =D

Gratulace Balu

Gratuluji. To víš, když tam hraje náš golman...

Tak jsme tu dobrusku vyhrali

Zase postup, vám se od tama nechce!

Vyřídíme to v září na 1. tréninku, vyplníme přestupní lístek a pak ho necháš jen podepsat. Už Tě bereme za našeho hráče. Pozdravuj M. Sojku, jestli tam je.

Dalsi skupina vyhrana :-D:-D a jsme v osmifinale :-D:-D:-D no ale nwm kdy s tebou budu :-D kdyztak mi tavolej a muzem se domluvit :-):-) 733516740

Gratuluji. To je dobrá zpráva, že Tě pustí. Pak to dotáhneme do konce po formální stránce, potřebuji podepsaný přestupní lístek.

Sudi : postoupili jsme do druheho dne :-D:-D 3 vyhry 1 prohra. A jibak me pusti bavil jsem se s nejvysima v UNITED

Tobi, zaznamenáno.

a Mičky pokud by jel někdo z FM tak na ten miniturnaj do te karvine nebo kaj to je bych jel..

Jiriku 1x bile a 1x cerne ...

Mám zaznamenáno!

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 2
Cest. Nesli bychom zahrat pristi tyden na tu Dubinu? Objednavka cele haly (tri hriste) stoji 840kc/hod. Popremyslejte a dejte vedet co a jak..