Diskuze

Já jdu teda taky

dobrovolne se hlasim, že bych šel

Zdar hoši, přesně tak jak píše mačkal. Potřebovali bychom helfnout vaši celou jednou čtverkou. Hrajeme 10:45 s Bukanýrama, 11:55 s Roubem A a 13:05 s Roubem B. V rámci utužovavání vazby mezi našim týmem z 3.třídy a vašim týmem z óóókresní soutěže předem děkuji. PS: Aperitiv bude...
Martin Slíva,
slivamartin@centrum.cz nebo tel.: 777 811 630

V kolik jsou ty zápasy Fernando?

čus prosba, inkognito hraje v sobotu v dopoledních hodinách 3 zápasy na DIMAKU, mají hodně zraněných, potřebovali by tak 4 hráče půjčit...nechcete si jít někdo zahrát? dík

Kubo O.K.

Jirko po vyplate pristi tyden :O doplatim posledni zbytek.

Jasně, že může, ale musí být členem týmu se vším všudy.
Nezapomeňte si vzít na trenál finance, ať máme z čeho platit halu, hlavně dlužníci.

FK Pegasus Baník Ostrava???

proč ne

teda pokud muze

hej borci mozna za nas bude hrat aji muj bracha..no ze bude ale zase nebude pokazde jenom jak mu to bude vychazet...

Hlaste se ma trenál, ať víme kolik náa bude.

Já bych jel pokud by jel ještě někdo z F-M,pochybuju že by jsi mě ve Frýdku přibral

Kdo by mel zajem jit si zahrat pristi pondeli t.j 3.9 v 20:00 hod do Karvine dve pratelksé utkaní proti tymu Excalibur ktery hraje 1 Karv. ligu a tymu Slezan ktery hraje 3 kar. ligu at da co nejdrive vedet Martinovi. nebo tady napise na stranky. Mohl bych vzit 4 lidi autem zbytek by se musel domluvit.
Dejte vedet co nejdrive at se to pripadne domluvi

presne tak uz by to chtelo cosik :D...no jako lepsi? vis sam ze tech je malo ! :D:D..

Zahral bych nekde kurna at uz je ten prvni trening :O

Post je do pole, a musí trochu umět hrát, stačí jako ty, ale mohl by být i lepší.

jako ja bych nemel problem dotahnout dalsiho clena...pokud by teda nebyl..staci rict post

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 5
Mozna take