Diskuze

To prijde, budu tuto sezonu utocit na post "objev roku" :D

Hlaste se na přátelák! Do čtvrtku! Ať víme co a jak.

O tom nikdo nepochybuje. Stačí když se budeš trefovat, jako na konci sezony.

Uz jsem relativne zdrav, jen prudusky porad delaji problemy a cigara omezuju

Jinak jsem se spatne koukl na sichty takze 27 - 28 muzu

V letošní ročníku budou hlavní dresy černé. Druhá barva bude bílá. Tak hlavně mějte černé štulpny a hlavně chrániče! Začínáme o víkendu 27. - 28.10, dám včas vědět.
V pátek 5. budu vybírat příspěvky a 8. provedu hromadnou platbu svazu, takže nazapomeňte! Kdo nemá zaplacený příspěvek FAČR nemůže hrát!
Zatím letos může hrát: Honěk, Mičkal, Jochym, Švajda, Šik, Kratina, Kempa.

Peňa už bude chodit.

myslím Peňu a spol. Švajdík nemoc, Macurka koleno se dá pochopit...že nechodili

je třeba začít chodit na tréninky, pro ty co ještě nebyli ani na jednom, né jen na zápasy!!!

Tak pánové, první test před soutěží je 7.10. v 18:45, neděle, přátelák s Roub "A". Hala IŠD Ostrava. Doufám, že všichni k tomu přistoupí zodpovědně a účast bude hojná. Už se hlašte!!

Letos bude 30 utkání, s tebou nás bude cca 14. V utkání může nastoupit 14 hráčů. Budem rádi, když budeme mít 3 čtverky. Brankáře máme 2. Je to tak akorát na tak náročnou soutěž. Ty máš zaplatit příspěvek na celý rok 2000 Kč. Jiné dluhy nemáš.

Čau Sudí
Chtěl jsem se zeptat kolik bude letos zápasů a kolik hráčů? Jak se sem dívám bude nás víc než v normálním fotbalu.
Jo a prosím kolik celkem visím? Pošlu ti to dokupy na ten účet.

Ten trening me sere

Kubo a Honzo, finance přišli.

Trénink 28. zrušen!!!

Ja take :D

Cau Jiriku. Poslal jsem ti penize, prosim o kontrolu

ctvrtek neni dobry...kacer a tobi..... dal bych od podndelka do stredy treba a nebo patek maximalne nedele...

Ja bych dal aspon pratelacek

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 5
ty budeš útočit na cenu player roku letos