Diskuze

Další turnaj vložen. 1.12. 2012 od 8:00!

Mám stejný názor. Hlavy nahoru, hrát umíme, to jsme predvadli 1. pol. s Porubou ( 3:0 ). Soutěž je dlouhá!

Bohužel dneska jsme si to prohráli všechno sami příště musíme k zápasům přistoupit trochu jinak!!! Bohužel na ty rozhodčí se vymlouvat nemůžem pískat neumí, ale mi musíme rozhodnout sami...Hlavně musíme příště zase bojovat a hrát s pokorou a nehádat se jak máničky!!

no smůla hlavně se dej dokupy...

Kemo me s tebe jebne

Omlouvam se,ale zitra ani v sobotu nebudu!mam natazeny sval,pochybuju ze budu fit.

Ahoj, na zítřejší trénink snad dorazím...

Pánové, pokud máte někdo nějakého šikovného brankáře, který by chtěl za nás hrát, stabilně, tak dejte vědět. Hrát celý rok Okresní přebor s jedním brankářem je hazard! Kačer zájem nemá a Balu to taky moc nebaví.

v patek nejdu a v sobotu ano

Pánové, hlásit se na sobotu, musím dělat zápisy!

1. - 3. kolo Okresní přebor aktualizované

Hosi gratuluju k dvou vyhram - 6 bodu je super zacatek sezony. Pristi tyden urcite zkusim pomoct (i kdyz asi jsem ten nejslabsi

Musim vsechny pochvalit i kdyz posledni zapas nevysel hrali jsme pekny futsal. A hlavne podekovani tymu Inkognito kteri nam delali dobrou kulisu.
Tesim se na dalsi zapasy.
6. bodu doma jen tak dal

Dnešní výsledky 1. - 3. kola:
Pegasus - Derby Ostrava 2:0 (1:0)
B: Martiník ( Kempa ), Martiník ( Kempa )
Pegasus - Deves Fifejdy 2:1 (1:1)
B: Kožušník ( Macura ), Mičkal ( Tobiáš )
ŽK: Kempa ( faul ), Mičkal ( faul )
Pegasus - Dolní Benešov 1:4 (0:1)
B: Tobiáš
ŽK: Švajda ( nesportovní chování )
Celkem slušná práce. Jak vidíte, každý se dá porazit, a s každým se dá prohrát. Příští sobotu hrejeme od 8:30, sraz 8:00, doléčit rány a zopakovat zodpovědný výkon.

Tak kluci, dnes to vypukne. Apeluji na vás, abyste si uvědomili, že jsme tým a táhneme za jeden provaz. Proto nechci vidět, že by se někdo urážel, když nebude nasazen na všechna utkání. Trenér a já vybíráme hráče podle aktuální potřeby a fyzického stavu každého z vás. Určitě si nemyslíte, že je někdo z vás schopen plného výkonu dvě utkání po sobě.Chci vidět,že každý kdo nastoupí na hrací plochu odvede za ty dvě minuty maximální výkon. Budeme jezdit po zadku, kdo nebude moct,řekne to a na chvíli si odpočine,je nás dost. Nikdo nebude zpochybňovat to co řekne trenér. Chci abyste z každého utkání odcházeli se vztyčenou hlavou a pocitem dobře vykonané práce, ale to už je na každém z vás.

Super

Kempic ok

Po tobe nic kubajs,tys me tez vozil,ale dobi by mohl neco hodit,ale jak toho znam tak to bych se nedockal:-D:-Da toho co jel snama ani neznam:-D:-Dtakze chuj sty,:-)

Tak chlapi už jsem doma z nemocnice.Operace slepého střeva dopadla dobře,ale stejně musím být měsíc v klidu.Pak se uvidí.Letos se mi fakt daří,hlavně že jsem si koupil nové sálovky

Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 4
Dnešní výsledky:
Pegasus - Sampdoria Ostrava 0:5
Pegasus - ATM Hlučín 0:3
Pegasus - Sokol Poruba 3:4
poločas 3:0 !!!