Diskuze

Pánové, dnes jsme četli v práci článek Sokolu Poruba ve kterém jsme byli obviněni ze zločinu proti lidskosti. Mimo mnohého jiného i z toho, že jsme jako první ukazovali vulgární výrazy na jejich lavičku. Ve středu kouknu na celé video a pokud zjistím, že se tak opravdu stalo, tak si to dotyčným budeme muset vyjasnit. Nevím jestli se tak stalo, vzhledem k tomu všemu z čeho nás obvinili, ale ve středu bude jasno.

Neboj, chci vyfotit každého zvlášť, a až budeme téměř všichni, tak i jako tým.

Jiříku jak bude probíhat to focení?Ať vím jak se mám zařídit,protože fit ještě asi nebudu.Počítám že začnu příští týden

Aktualizován Trochta Cup 2012 !

dík

Mám toho hodně, nevím jak to bude příští týden vypadat. dám Ti vědět.

Martas bundu ma Dalibor.

Jirko je moznost ze bych se stavil pro ty fotky a videa k tobe ??. Jsem tady do stredy a pak jedu do Prahy tak kdyby jsi mel cas muzem se domluvit vezmu hdd. Dik

Má ji Kuba, mu zase chybí jeho.

Hoši nechal jsem v šatě bundu včera vzal mi ji někdo? na lístku má u krku napsané 7

Včera jsi zachytal moc dobře a tým jsi podržel. Michal M. hrál taky moc dobře a hodně šel nahoru i Vaňous. Hlavně se v Karviné nezraň! 30.11. trenál asi nebude, je to v jednání. 1.12. se hraje brzy ráno.

Zachytal jsi opět famózně

Jinak pro info tedka zase budu v patky v Praze nez se mi to zase pretoci takze na trenink pujdu az 30.11.
Ale bez treninku nebudu chodim hrat v pondeli do Karvine takze snad si nenajdete nekoho lepsiho po mem dnesnim vykonu ....

Musíme se poučit z chyb a příště na to vlítnem

Nejsi sam

Jak mě to sere....ten futsal dneska..

Pro všechny. Na trenál sraz v 17:10!
V 17:30 budou všichni převlečení a na hale. Kdo nebude -5 bodů a pokuta 20 Kč. Tohle pravidlo bude platit pořád, hala je drahá!
Připravím program, trochu drilu a hodně zábavy. Bude probíhat focení, takže se i trochu upravte.

Stav po 6. kolech:
Pegasus 2 - 0 - 4, skore 8:17, bodů 6
Mohlo to být lepší!
Čeká nás ještě 24 utkání.
Kategorie: futsal
Návštěv: 93048
Dnes: 0
Online: 5
pokud to někdo udělal přiznejte se dobrovolně