Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil 7Elnino7 | 12.11.2012 15:38
odpověď:
Martine Mičkale,
odkazy, které jste odeslal, vyžadují nějaké heslo, takže je nelze otevřít. Nicméně: Jistěže nám neunikly reakce na vašem webu, četly jsme si je nahlas u nás na tréninku a bavili jsme se.
Četli jsme si i rozbor Jiřího Hoňka, ten tedy především. Co máme na svých stránkách, upravovat nebudeme, protože jsme se znovu i s odstupem času všichni shodli na tom, že tak, jak je zápas námi na stránkách zhruba popsán, tak jsme ho taky prožili.
Je pozoruhodné, jak si pan Honěk dokáže například vyhodnotit to, co se stalo v závěru zápasu, resp. v průběhu druhého poločasu. Hnusné nesportovní gesto, kterým nás počastoval váš hráč (ano, mám na mysli tu onanii před naší střídačkou) bylo tím momentem, který eskaloval ono nesportovní napětí. Že si to pan Honěk, ani ten pisatel na diskuzi před ním, nedokáží takto vyhodnotit, je nám líto. Pan Honěk ve své velikosti nesportovní gesta sečetl a vyšlo mu, že to vlastně bylo 1:2. Asi mu nedošlo, že když si někdo něco takového dovolí, reakce se dostaví a obvykle poněkud intenzivnější.
Musím říct, že hrajeme futsal nějakých patnáct let. Nikdy jsme se nesnížili k tomu, abychom soupeře uráželi způsobem, jakým to udělal váš hráč. Vůbec nikdy. A ze strany soupeře jsme se něčeho podobného za stejnou dobu dočkali jednou jedinkrát. Tam hledejte problém, ne v tom, jak jsme zápas viděli my. A to jsme ještě pomlčeli o slovních invektivách, kterých se naši hráči od vás taky dočkali. Nestačili jsme se divit. Poslední kapkou byla hláška o kokotech, kterou jsem zaslechl ve sprše. Myslím, že bych jejího autora poznal.
Sám jsem se po utkání ve sprše obrátil na jednoho z vás (takový blonďák, ha hřišti velmi šikovný - možná jste to byl vy) s otázkou, proč jste na nás vletěli tak tvrdě, jestli jste nás chtěli seřezat. Odpověď zněla: "Jste dobří, nějak jsme to na Vás zkusit museli."
Možná vás zaujme, že v průběhu utkání, resp. v jeho závěru přicházeli k naší střídačce i hráči týmů, s nimiž jste toho dne už taky hráli. A nepokrytě nám dávali najevo, jak moc si přejí, abychom výsledek zápasu s vámi otočili: Jistě nešlo o nějakou krevní mstu, protože oba ty celky vás toho dne taky porazily. Patrně jste zanechali podobný dojem taky u těchto týmů.
Když jsme odcházeli z haly, zastavili nás dokonce i jiní futsaloví představitelé, které asi dost dobře nemůžu jmenovat, kteří nám řekli totéž.
My opravdu na tom, co na svých stránkách máme, trváme. Nikdo vám nebere kvalitu, kterou nepochybně máte. To ostatní bylo poněkud...nečekané. Včetně toho, že jeden z vašich diskutérů se ve svém obsáhlém přípspěvku na diskuzi byl ochoten otřít i o naše manželky či partnerky.
Tím jen potvrdil to, co jste předvedli na hřišti. ten videorozbor páně Hoňka vše jen podtrhnul. Sami si leccos pamatujeme.
Rádi vám v případě, že nás příště porazíte a zápas se obejde bez podobných škodlivin, k vítězství pogratulujeme, jako to děláme vždy. To se ovšem musíte především (nemluvě o tom dalším) vyvarovat sprostých gest, jichž jste byli původci vy, nikoliv my.
Za Sokol Poruba
Richard Šíma
Osobní profil Fernando_9 | 11.11.2012 20:15
My se nedáme!
Osobní profil 7Elnino7 | 11.11.2012 14:18
Po shlédnutí videa jsem se rozhodl napsal email Sokolu Poruba...obsah emailu zde
Zdravím,
tak jsem četl váš komentář k zápasu s náma(FK Pegasus) a rozhodl jsem se na to reagovat..Chtěl bych Vám doporučit si ten zápas stáhnout a zkusit se podívat na video a zkusit poupravit místy lživý průběh zápasu, který máte na svých stránkách popsán, věřím, že autor článku jej buď psal v emocích a nebo o zápasu slyšel jen v hospodě a podle toho napsal komentář..
http://ulozto.cz/xfF2gdT/pegasus-poruba-1-avi
http://www.ulozto.cz/xg4SPDA/pegasus-poruba-2-avi
s pozdravem Martin Mičkal kapitán týmu FK Pegasus Ostrava
www.pegasus.banda.cz
Osobní profil sudi | 10.11.2012 11:17
1.poločas:
http://ulozto.cz/xfF2gdT/pegasus-poruba-1-avi
Heslo: pegasus
Osobní profil sudi | 10.11.2012 10:59
Dnes tam dám 1.poločas, je to ve HD kvalitě.
Osobní profil sudi | 10.11.2012 10:49
V kvalitním PC.
Osobní profil Tobiaso | 10.11.2012 1:07
nasosal jsem to a neje mi to prehrat nejaky tipan v cem mi to pujde??
Osobní profil Majklos. | 09.11.2012 21:30
JJ vypada to ze to jede uz to sosam jeste tam dej prosim prvni polocas
Osobní profil sudi | 09.11.2012 20:48
2.poločas je na :
http://www.ulozto.cz/xg4SPDA/pegasus-poruba-2-avi
Heslo: pegasus
Dejte vědět, jestli to funguje.
Osobní profil Vr5kin | 07.11.2012 22:44
Tak pohoním příště no
Osobní profil sudi | 07.11.2012 17:20
A ty zatím chybíš, jaká škoda.
Osobní profil Vr5kin | 07.11.2012 11:05
Ta liga je samý honič
Osobní profil sudi | 06.11.2012 20:33
Hodnocení utkání Pegasus – Poruba (videorozbor)

1.poločas:

1.min. 1:0 pěkná akce
4. 2:0 suprovní kombinace
6. velká šance -Tobi
6. Michal zlikvidoval golovku soupeře +1bod
9. Jednoznačná malá domů soupeře (neodpískáno)
10. Naše dvojí hraní (neodpískáno)
10. 3:0 dotlačený míč do branky
10. Naše držení soupeře (neodpískáno)
12. Michal po vyražení střely zlikvidoval 100 gol +1bod
14. Soupeř odkulhal na střídačku po snaze zastavit rozběhnutého Kubu
15. NCH soupeře , řve po RO ( bez ŽK)
15. stav 3:0 na aku. fauly 2 – 4

2. poločas:

1. Brankář soupeře hraje míčem 7sec ( RO nic)
1. Náš faul
2. Brankář soupeře řve přes celou halu po RO ti nic
3. Náš faul
3. 3:1
4. Faul soupeře
4. Faul soupeře
6. Faul na nás(Michal M.) RO nic
10. Faul soupeře
11. Strčení brankáře soupeře mimo hrací plochu do Švajdiče po kterém asi následovalo nevhodné gesto, což brankář soupeře opětoval stějně, taky ukázal, na co se doma těší
12. Roh 3:2
13. soupeř, zkušený harcovník Okr. Přeboru, posílá 5. hráče v černém dresu a neví, že se tak nemá, RO zastavují (nepochopitelně) časomíru na 40 sec. To mě nenechalo klidným!
14. Kraťas fauloval soupeře v pok. území, pak hráč soupeře č.15 vrazil do Kraťase a za to viděl ŽK. Správné by bylo- pokutový kop, ŽK pro Kraťase a ČK pro hráče č.15
15. 3:3
15. Hráč soupeře č15 zase provokuje Kraťase
15. Hrubka Kuby 3:4
15. Hráč soupeře č. 8 onanuje, jinak se to nedá popsat, před naší lavičkou. Dostal ŽK místo ČK.

Závěrem, nechápu kdo psal článek soupeře, ale na utkání určitě nebyl. Zraněn nikdo nebyl, mimo nešiky co chtěl zastavit Kubu v 1. půli, žádné držení za dres, žádné zdržování ( nechápu kde jsme celou 2. půli spěchali), žádné zákeřné fauly ( a to z obou stran ) a gesta hodná zavržení 1-2 pro soupeře ( zvlášť to poslední před naší lavičkou se povedlo ). Je pochopitelné, že si nechci podat ruku s hráči soupeře po tom, co nevím, kde tu ruku předtím měli.
Jsme sice nováčky, ale v tom utkání to tak nevypadalo.
Osobní profil sudi | 06.11.2012 18:51
30.11. bude zrušen trenál!!
Osobní profil 7Elnino7 | 06.11.2012 15:55
Osobní profil Švajdič | 06.11.2012 15:52
Samozřejmě že ne doslovně. Ať si nemyslíte, že jsem si stáhl trenky. Jen jsem jim dál najevo, co si o nich myslím..
Osobní profil Švajdič | 06.11.2012 15:38
Curaka jsem jim ukazal ja, nenecham si srat na hlavu, ale jestli mi chcete dat stopku kvuli tomu, tak soulasim, bylo to nesportovni
Osobní profil kempic | 06.11.2012 6:42
Toz sinci jak jsem to cetl na nejmenovanych strankach,tak jste stoho vysli jak nejvetsi prasata v okrese:-D:-Dtak to jsem rad ze nebudu jediny v tymu
Osobní profil 7Elnino7 | 05.11.2012 22:18
málo smích
Osobní profil gaizka mendieta | 05.11.2012 22:09
toz chlapi tak sem cital na takych strankach jednoho slvaneho velkokluba hodnoceni zapasu.a kura tez jsme to kdysi robili tak podme do teho znova..bo tez zme velkoklub. jako jeslti si nekdo rika ze mluvim nebo pisu jako chuj tak to je pry dnes moderni viz odkaz nize tam su take nejake oritologicke stranky o nejakych ptacich.nevim uz jestli postulka ci orel ci sokol ale chuj s tym.kdo chce si dohleda ze.takze podme na to. kura ta sobota co to bylo..no prvni dva zapasy des a hruza ze..ani poradna akce ani gola ale tak stava se..ale zkusime se zamerit na ten treti. takze : Sokolici - Pegasusos- 4:3

v prve rade jako slava vitezum a cest porazenym. no tak sli zme to toho slavneho okresu s tym ze tam to bude take fajne ze ty tymy budou takove vyspelejsi ne jak se tak najde v tech nizsich soutezich ze.a hosi to vam povim zase omyl. bo tak z te tribuny jak to clovek pozoroval tak ti sokolici taky fajny tym.dobre hrali drtili soupere v takem lazo plazo stylu a dobre no. toz zme k tomu pristoupili jak k ostatnim utkanim. skoda ze nam Miros neporadil jak na ne.ze mame do toho jit zostra a poradne je solit.kura ale hosi zacatek bomba. akce sup ho tam a bylo 1-0. tak nahoru dolu a ejhle 2-0. kura sokolici najednou asi zaskoceni brekot.au kura ten me kopl ten me zduchnul.no balet hadra ze. ja si tak bezim a ted jeba jak cyp.taky jejich starsi borec telo a strom ale jeste ze muj pupek byl taky jak ten jeho.no sebral jsem se a bezim dal.no ani ve snu bych nerencal ze kura au to boli no ni? no ejhle dup 3 gol a uz to bylo 3 do zera.a tech stiznosti to bylo.kura rvalo se taky na ty rozhodci i kdyz ti chalani neco rypali do kouca ze by mohl vedet ze se na rozhodni nerve..hlavne jak ty rozhodci ty sokoly v zaveru podrzi. bo jak jim musis hlasit ze pru te pavrplaj musis mit jiny kolor toho dresa. no ale hlavne jak jim ten cas stopli. bo podle tech pravidel by cas bezel. ale tak to oni asi vi tak jak ze teda futis se platit musi a ne hrat na cernocha ze ale tak sokolici to nezabalili.to se dalo cekat.a kura zatlacili a bohuzel sme nic moc uz nezrobili. mozna zme je teda drzeli za ty dresy a kopali do nich kdy se dalo aspon neco ze.a kura moment. borec jejich na pulce chtel odjebat balon i s nohu toho naseho jednoho..no tak se tak zeptas a to je kura co.a hosi co by jste cekali. pry balon a verim ze teda Jura kdyby piskal tak by to ocenil urcite tu zlutu kartu. pak teda jejich krasny gol na 3-1. az na to pocem kam des bo to uz jsem kolikrat videl i v bedne ale tohle tam asi nepatrilo ale nechame jim to.pak no pry nejaky ten moment jak nekdo neco ukazoval.to nemuzu rict no ale jak to rozebereme tom viideozaznamu tak pokud to tak je tak toho vinika poradne rozjebeme na trenalu at ho cipoviny prejdu.pak teda rub a 3-2 a zacla ta powerplaj. tam uz sla videt ta zkusenost tech holek teda sokoliku a tlacily..no spatne jsme to postavili a branili a tak jeb a 3-3. no co uz stane se.tak teda jdu a rikame si zkusime zrobit zavar a teda podle supera nas obrali o ten balon ale tak kdo videl tak se tomu rika tak zvane : namazat jak cyp.a taky ze z toho pohroma.3-4 a prohra byla doma. no kura ale pak to co bylo to je opravdu hodne politovani. stari chlopi asi doma s babu nespokojeni nam chteli neco ukazat. taky fajny priklad pro ty divaky a decka co tam nekteri meli ale co uz kde neni neni.ono me pak pobavilo jak napise nejaky sokolik ze kura nekdo utekl a nepodava si ruce. bo jak tak jdu za tim hlavnim honimirem tak ani tu ruku podat nechtel.ale kura jeste ze tak bo bych mozna se prilepil na neho.no nezavidim mu to ze. ale tak s teda vetsinu tech sokoliku to bylo ok. sice uznat si ze teda oplaceni po faulu jak jebnes naseho chalana skoro do pysku je mozna vice jak nejake to pridrzeni to uz ni. ale tak ono asi uz ty tymy z toho okresu dlouho nehrali ty nizzi souteze. bo pak jak tam narazis prave na take ty tymy jeko design to bych je chtel videt. tak dulezite ze zme si tak zahrali a nikomu se nic nestalo ze. ale nastesti jak bude ta odveta tak si toho honimira pohonim na tom hristi. takze chlopi treba potrenovat pohonit se na treninku trocha a budeme teda fetovat a rubat to dale. snad aji s nejakyma bodama priste! takze futsalu zdar !

Kalendář akcí

« 11 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz